Na co teraz zbierać ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -mmojest-, 20 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mmojest-

-mmojest- User

Cześć , niedawno zacząłem grę w DO . W ciągu kilku miesięcy zrobiłem skylab na 5 lvl , mam golca z 2 designami ( solace ktorego uzywam i sentinel ) , 2 lf3 na dronach , reszta lf2 , 2 bo-2 reszta najlepsze za kredki , 2 irisy ( niedlugo 3 ) i 5 flaxow , oraz oczywiscie hellstorm 2 . Mam tekże wszystko najpotrzebniejsze dodatki . mam 10k uri i 11 lvl , PP mam 2 , jedno na optymalizacje poszycie I , drugie na mechatronike , po 1 w obu , i używam formacji X. Mam 2 konfy - 1 pod oslonke ( 78k tarczy , 281k hp oraz 338 speedu , 2300na strzal z x1 ) , a 2 pod speeda ( 65k tarczy na dronach , 281k hp , 372 speedu , 1700 na strzal z x1 ) i teraz niewiem , w co inwestowac ? pet , irysy , jakie wrota , czy we lasery , czy w tarcze . Jak bym mógł was prosić o pomoc , byłbym wdzięczny :)
    Pozdrawiam ;)

2. Cześć ,

dla Ciebie drogi użytkowniku mam pewną radę - najpierw przygotuj się na obronę, potem na atak :) Czyli powolutku licytuj B02, przy okazji możesz kupować LF3. Jak będziesz miał chociaż te 6/7 to zajmij się tylko i wyłącznie LF3. Dobij do tej 20. Potem zajmij się irysami. Gdy będziesz miał 8 irysów, 31 LF3 i 15 B02 rozwijaj powolutku swojego peta. Będziesz miał już peta z 8 lvl
    i 1 mechanizm zbierający energię to rozwijaj PP i ulepszaj drony. Składaj zety. Za nie masz 50 CDD, 25 zielonych kluczy (za nie podczas złotych skrzynek zbieraj części do apisa i zeusa), trochę uridium i amunicji X4.

Pozdrawiam serdecznie,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. -mmojest-

-mmojest- User

A czy peta postarać się odrazu kupować ? Czy jednak czekac z nim ?
    Dziękuje za szybko odp :)
    P.S. I czy warto starac sie o kupno Spearheada ? Przydalby sie do niektorych misji , i do zbierania skrzynek , i w dodatku jest calkiem szybki , i sie nad nim czasem zastanawialem

4. Uwierz, że na razie najlepiej robić te osłonki. Peta zrób nawet jak będziesz miał przed wbiciem irysów. Dzięki temu możesz szybciej zrobić zetę.
    Spearhead - szybki, dobry do zbierania skrzynek i palladium. Do bicia niezbyt - lepszy ten zwykły goliat.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. -mmojest-

-mmojest- User

Okey , Dziekuje bardzo za wszystkie rady :)
    Pozdrawiam i życzę miłych świąt ;)

6. Skoro wszystko wyjaśnione to temat zamykam. W razie jakiś pytań odnośnie rozwoju możesz pisać tutaj: >tu<.

Pozdrawiam i również życzę Wesołych Świąt,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.