Nagroda z misje

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Szafirek, 23 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Szafirek

Szafirek User

Witam.
    Mam takie pytanko dlaczego jak patrze jaka jest nagroda z misje na kubiki( ta na 3,5k kubikow) to pokazuje mi 350k uri a nie 3,5 mln uri ? czyżby nagroda została zmieniona czy to tylko jakiś błąd ?

2. MiT

MiT User

Mnie się wydaję ze zawsze bylo 350k a nie 3.5kk o_O

3. Szafirek

Szafirek User

niee na samym poczatku 3,5kk ;) gdyby było tylko 350k to nikt by tak na poczatku nie cisnał z tymi misjami

4. zgadza się zawsze było za misję 350 k uri nie 3,5 mln

5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

3 post w tym temacie: https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-dominacja.84218/

Post nie był edytowany od 17 lipca ubiegłego roku, więc od tego czasu musiała być nagroda 350k uri.

Wychodzi na to, że Ci się przywidziało, coś źle przeczytałeś :p No cóż każdemu się zdarza :p

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

6. Adalon

Adalon User

Swoją drogą jeśli ktoś całą misję zrobi sam - bijąc solo 3500 kubików to dostanie za nie łącznie 3,5 mln urki + 350k jako nagroda z misji.

7. Nogdy nie bylo 3,5-mln jako nagroda, widocznie musiales sie walnac w liczeniu zer, a zastanawia Cię czemu tak ludzie ja cisneli, juz ci mowie, po to zeby nie bawic sie na połączonych serwerach, bo na pojedynczych gdzie gralo wtedy garstka osob mozna bylo robic spokojnie na 2 a czasem 3 mapy bo nikt nie stawial praktycznie oporu, a teraz zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie ci w tym przeszkadzal

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.