Nagroda za misje zimowe?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ╚►Λвѕ¥иŦ◄╗, 1 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bedzie jakas nagroda za ukonczone wszystkie misje zimowe?

2. MrHazel

MrHazel User

tak, duma, że ukończyłeś wszystkie i mozesz poklaskać sobie brawo ;)

3. Adzeus

Adzeus User

Popieram :D

4. jedyna nagroda jaka mozesz otrzymac za all misje zimowe to ze ukonczyles wszystkie misje zimowe i masz nowy tytul :)
    zreszta co roku jest tak samo z zimowymi misjami ze niema nagrody specjalnej za ukonczenie specjalow :)

5. 3 lub 4 lata temu za ukończenie wszystkich misji była nagroda w wysokości 20 000 uri. Pamiętam bo dostałem, a kolega nie wykonał misji i nie dostał.

6. w zeszłym roku była misja finałowa za którą była fajna nagroda.
    A w tym roku jakieś dno... Przeładowanie nie pykło.

7. Ale nie zapominajcie, że w tym roku dostaliśmy bardzo fajne wrota, z których w sumie można było zgarnąć z 30-40 tysięcy uri. Mi ten pomysł bardzo przypadł do gustu. W końcu coś nowego

8. MrHazel

MrHazel User

prawie 50k za łatwe i za trudne ;)

9. __ORRCO__

__ORRCO__ User

Co tam ta urka, i tak poszła zaraz na amo, za mało było PD no i poważki, lepsze o wiele były misje "dyniowe" jeśli idzie o PD i też były łatwe a dodały min. 45 tyś. PD

10. BA_THOR

BA_THOR Guest

Osobiście uważam, że nagrody za wrota były jak najbardziej OK. Były dostosowane do poziomu trudności. Wrota łatwe były do zrobienia dla bardzo szerokiej grupy graczy, zaś wrota hard były trudne dla graczy ze średnim wyposażeniem i umiarkowane dla graczy z dobrym kontem. Większa ilość uri i reszty byłaby nie fair w stosunku do tych, którzy mogli przejść łatwe, a nie potrafili sprostać trudnym. Tak więc ten element eventu nie był taki zły.

Pozdrawiam
    BA_THOR

11. Owszem nagroda z wrót w postaci uri była ok.
    Ale misje kredytami, PD i poważką nie grzeszyły.

12. DracoNkP

DracoNkP User

Zgadzam się, wrota może i na pierwszy rzut oka byly trudne ( stara fulka z aegisem i dresem) ale pierwszy raz naprawdę musiałem się pomęczyć, żeby zrobić wrota. ze wszystkich wrót jakie robiłem, to te mi najbardziej się podobały.

13. Czempion

Czempion User

Jak dla mnie wrota nie były jakoś szczególnie wymagające (nie mówiąc o łatwych), wrota fajne, ale jednak nie podoba mi się, że normalny poziom trudności jest dopiero od 16 poziomu. Nie można dać szansy słabszym? :D

14. Odpowiedź została udzielona, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.