Najlepsze dresy do PVP/PVE ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika CatchDaBeat, 18 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mogę stworzyć w montowni 2 dresy (te za 250k uri) i chciałbym się zapytać jaki jest najlepszy w PVE i PVP ? Myślałem o połączeniu VENOM, SOLACE (a może DIMINISHER, SENTINEL?).

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

Prognę przypomnieć, że nie są to designy tylko statki.:rolleyes: Ja na Twoim miejscu wybrałbym Venoma/Diminishera.:oops:

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Ja proponuje Diminishera i Solace

4. Legenda

Legenda User

dymek solace

5. @MOD_ŻBIK

Hmmm... całkiem możliwe :oops:

To chyba faktycznie pójdę na kompromis i zrobię venoma oraz dymka. Najwyżej jako trzeci dorzucę z czasem solace.

PS: A tak schodząc z tematu to jak ma się sytuacja z formacjami ? Najlepsza do PVP to skorpion, szkoleniowa ? PVE to pewnie ćma, romb. Pewnie się też zakleszczają pomiędzy tym a tym...

Ostatnie edytowanie: 18 sierpnia 2018
  6. Ja pragnę przypomnieć ze byly to designy a zrobienie z nich osobnych statków przez BP to największa wtopa jaka zrobili zniechęcając tym samym sporo graczy .

7. ViperΔ

ViperΔ User

PVE to szkoleniowa a ćma to na wrota niektóre. PVP To wiele się przyda

8. walek11134

walek11134 User

Venom to słaby design wg mnie, diminisherem szybciej ubijesz aliena niż venomem. 2 ofensywnych statków nie ma sensu kupować. Ja bym kupił diminisher/sentinel albo solace.

9. Z kolei dymek jest bezużyteczny na wrota (szczególnie jak latasz na ćmie) a tak poza tym do farmienia alienów to jest spoko. Zrobiłem już venoma i dymka + dalej mogę sentinela zrobić i niewiele mi brakuje do solace. Kwestia 2 wypadów na zete i otwarcia skrzyń. Mam już ćmę na wrota to jeszcze dokupię szkoleniową i na razie mi styknie. Trzeba będzie dalej zety po full havo robić.

10. Venom dobry na Alienki mocniejsze przez mocke :D Dymek dobry jak sie ma duzy DMG i strzela się z 4 :D Solace dobry na wyloty grupowe kiedy każdy ma Solace Spectrum to na samotny wypad kiedy bije nas więcej niż 1 przeciwnik tak samo Sentinel

:D

11. Czyli na samotne wyloty Spectrum/Sentinel ewentualnie dymek, venom dobry pve ale w sumie pvp tez ujdzie dymek tez na alieny dobry, solace na grupowe wypady. Mniej wiecej ogarniam :p

12. Venoma głównie tylko na pve na alieny bo na grayczy to łeee mocka słaba a emp i po mocy :D Dymek na takie bdk dobry przez mocke też ale głównie też pvp ujdzie nim :rolleyes:

13. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Drogi graczu,
    Jak dla mnie zawsze jest, był i będzie najlepszy sentinel z tych statków :p
    Wielu graczy stawia też na solace :)
    Pozdrawiam
    MOD_M4

14. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Wszystko zależy od tego jak się bijesz i wyposażenia :)
    Na alieny venom dla słabszego wyposażenia dla kogoś z full lf4 itd diminisher..
    Na graczy to tak samo dla lepszych kont solace sentinel dla słabszych spectrum
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 sierpnia 2018
  15. Wyjaśnione ;)

16. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Jak wyjaśnione
    To zamykam temat :)

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.