Opinie Najszybsze złożenie wrót ABG

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika robertpiechowski, 23 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam

Pamiętam, że gdzieś już był temacik o ilości wymaganej energii do X wrót. Ja już posiadam pewne części do tych wrót:
    Alfa - 17/34
    Beta - 34/48
    Gamma - 47/82

Więc chciałem się po prostu zapytać ile mniej więcej będę jeszcze musiał wbić na nie energii i po ile wymieniać? Mam 2020 energii aktualnie.
    Dawno ich nie składałem więc nie pamiętam jak je się najszybciej składało :D Wszystkie inne wrota składam po 100 energii za klik ale tu chyba to nie jest opłacalne...

Proszę o opinie i dzięki z góry :)

Pozdro

2. =Aspazja=

=Aspazja= User

Podobno najlepiej klikać po 5,a przy multiplikatorze po 1.
    Zauważyłam,że jeśli klikasz w oknie Gammy,to częściej wpadają części do A i B,a jeśli w Alfie,to częściej do G i B.
    Przynajmniej u mnie. Najwięcej zależy od szczęścia,którego mi niestety brakuje.Dość napisać,że od 2009 roku,od kiedy gram regularnie,złożyłam i zrobiłam nie więcej niż 50 wrót.Pech do części i tyle.

robertpiechowski lubi to.
  3. Hmm opinia wydaje mi się ciekawa i prawdopodobnie tak też spróbuję bo nic innego mi nie zostaje ;)
    Ja już troszku tych wrót zrobiłem choć gram od 31-08-2015. Większość zet w ostatnim czasie ze względu na havocki które oczywiście już mam :) Co do kapp to już mi się nie chce, niemało ich zrobiłem lecz mam jedynie dwa herkulesy... czas nabrać PD stąd pytanko o Alfę, Betę oraz Gammę :)

Dzięki za wypowiedź =Aspazja=

W sumie już można zamknąć temacik to było wszystko co potrzebowałem :)

PS. Zrobiłem według Twej taktyki =Aspazja= wynik zadowalający :D

Alfa: Gotowa
    Beta: Gotowa
    Gamma: 80/82

Ostatnie edytowanie: 23 maja 2018
  4. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Brak aktywności
    Zamykam

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu: