Naliczanie do misji

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika vonki, 29 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. vonki

vonki User

Kiedy w końcu zostanie naprawione te naliczanie wrogich statków do misji? Bo, póki co nalicza mi tylko te statki bez designu, a jak wiadomo jest ich tyle co nic. Dziś rozwaliłem około 40 statków veagence, ale do misji zaliczyło mi tylko 3 :) Niezbyt fajne uczucie. Tym bardziej, że to jedyne misje jaki mi zostały przy moim lvl'u.

2. Wydaje mi się, że BigPointy starają się to naprawić. O ile nie są zajęci wprowadzaniem do gry nowego statku :p Nie bij więcej tylko poczekaj kilka dni. Kiedyś naprawią. Może jeszcze jakąś rekompensatę dadzą ;)

3. -gustaf-

-gustaf- User

Kilka dni ? To juz sie ciagnie dosc dlugo.Chyba masz racje ze sa tak zajeci tymi montowniami i nowymi statkami oraz dresami ze nie zauwazaja problemow.Misja ktora sie zaczelo a z powodu niedopatrzen nie mozna skonczyc bo raptem brakuje kilku veg ktorych nie zalicza to troszeczke wkurza.Tracenie czasu na szukanie veg ktore moga byc zaliczone nie wchodzi w rachube wiec niech cos zrobia w koncu z tym.

4. vonki

vonki User

Dokładnie. Mam 5 misji wziętych w każdej z nich mało brakuje, ale jednak brakuje. Najłatwiej robiło się na spirki, aegisy i citadele, bo tego troszkę więcej bez skina lata.

5. I dosyć informacji w stylu "ekipa pracuje nad problemem". Niech przestanie pracować, a weźmie się za rozwiązanie problemu. Dzisiaj 3 qVegi, a w misjach zero

6. Nikt z polskiej ekipy nie posiada informacji na temat naprawy danego błędu. Dlaczego? Bo nie da się tego przewidzieć kiedy programiści się z tym uporają. Jeżeli problem zostanie rozwiązany to automatycznie pojawi się w to grze, więc nie ma sensu pisać komukolwiek, że naprawią to za X dni.
    Rekompensatę powiadasz... Oczywiście wg. mnie, czy innych taka rekompensata powinna być chociażby dlatego, że to już trwa "troszkę" czasu. Sprawa trwa, nikt nie powiedział, że tak będzie, gdyż gdyby tak miało być to by BigPoint wprowadził po prostu nowe misje na statki i tyle. Chociażby nie było to dla niektórych ciekawe rozwiązanie problemu ;) Za dużo w tej kwestii nie powiem, ale dobrze by było i uczciwie, gdyby odpaloną jakiś skrypt kto ubił w danym czasie te statki i żeby one się automatycznie zaliczały. Wiele bynajmniej jest do zrobienia i ani ja, ani nikt kto się tym nie zajmuje, nie ma pojęcia jakie to jest trudne.

Również nie musicie się tym martwić, że dany błąd został pominięty. Przecież jak napisałem wyżej, gdyby było inaczej BP dodało by nowe misje na statki i trochę by się w tym systemie misji pozmieniało. Tylko dochodzi jeszcze jedno pytanie co do tego "obecnego" systemu misji PvP. Co było by gdyby BP przy tym obecnym systemie zostało i sprawiło, że dawne designy statków były statkami. Chyba, że zaliczyć to na zasadzie ubicia również "oddzielnego" statku od podstawowego goliatha. Przecież obecne statki typu Venom, itp. się od tego statku wywodzą, więc byłby to ciekawa realizacja problemu. Jedynie co zostaje nam to tylko "gdybanie" i czekanie, bo nic innego nie możemy. Polecam się uzbroić w cierpliwość, gdyż jak to napisałem wyżej jest to jeden z cięższych tematów w grze.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

7. @up a mi się wydaje że naprawienie tego nie jest żadnym problemem. Tak jak są misje "zniszcz statki wroga" - zalicza każdy statek jaki ubijesz, czyli są w misji zakodowane wszystkie rodzaje statków które ma zaliczać do misji. Równie dobrze mogliby zrobić dokładnie to samo z obecnymi misjami "zniszcz statki typu goliath" a nie "zniszcz goliath", na pewno rozumiecie o co mi chodzi...
    Im się po prostu nie chce, wolą wprowadzać do gry nowe bezużyteczne rzeczy jak np designy do spectruma i pusata, czy nowy statek

8. 123Pakul321 kontynuacja tego tematu nie ma żadnego sensu. Jak napisałem możemy tylko gdybać. Czekamy na rozwiązanie problemu. Moderatorzy nie napiszą nic nowego. Nie mamy żadnych informacji od centrali na temat naprawy poszczególnych błędów. Jedyną najważniejszą informacją będzie naprawa każdego błędu, która zostanie umieszczona w Oficjalnych Ogłoszeniach, jak błąd zostanie naprawiony.

Pozdrawiam i zamykam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.