naprawa na miejscu - brak ochrony

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 14 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dlaczego gdy naprawiam się na miejscu, to czasami ta dziesięcio-sekundowa ochrona po ponownym pojawieniu się w grze nie działa ?

Co ciekawe, zauważyłem że dzieje się tak tylko przy niektórych graczach.
    Znowu magicy ?

2. Witam.

Wątpię by magia miała z tym coś wspólnego :p.
    A może opóźnienie? Czy długo ładuje Ci mapę po wybraniu naprawy na miejscu?

Edit

Druga opcja jest taka, że włączasz P.E.Ta w trybie ochronnym i gdy on zaczyna bić to Ty tracisz ochronę.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Ostatnie edytowanie: 14 sierpnia 2014

3. Zwykła może nie, ale czarna...

Normalnie ładuje, czyli szybko i jeśli mam opóźnienia to na pewno nie aż ponad 10 sekund, bo kiedy pojawiam się na mapie widzę jeszcze chmurę ochronną wokół swojego statku.

4. Czyli jest ochrona ale jakby się skończyła gdy tylko załadowało mapę? To tym bardziej przypomina opóźnienie. Mi czasem zatnie, że widzę tylko swój "koniec" :oops:. Można to zauważyć mając włączony dźwięk. Po wybraniu naprawy na miejscu słychać robota, a na ekranie jeszcze pokazuje "Zostałeś zniszczony".
    Lub tak jak wspominałam wersja z petem. Mechanizm naprawiający Combo przełącza się na tryb ochronny po ataku innego gracza.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

5. Ta gra to jeden wielki bubel ! :mad:

6. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

conan - mhihi, to akurat nie było odkrywcze :)
    od pierwszych, moich dni w tej grze zawsze były jakieś niedoróbki.
    wiele denerwujących, bo utrudniają "życie" w tej grze i tych niestety zawsze było od chu-chu albo i więcej :), ale są też i takie, co powodują uśmiech na mym pysku :)

kris0211. lubi to.
  7. Wiem że nie było to odkrywcze, ale musiałem to z siebie wyrzucić. :D

Dla uczciwego ta gra zawsze oferowała więcej nerwów i problemów.
    Nieuczciwi też mają swoje pięć minut od czasu do czasu, ale ja do nich nie należę. ;)

8. Andromeda5

Andromeda5 User

No w końcu to napisałeś wyraźnie bo chwilami miałem wrażenie jak czytałem Twoje posty, że Tych partaczy bronisz.

Ja znajduje tyle błędów w tej grze, że musiałbym przestać grać a zgłaszać błędy (robić za beta testera ) i tak nic to nie daje bo Oni ignorują nas graczy.
    Problemy przemilczają, marginalizują lub zamykają niewygodne wątki.
    Jedyny sposób to przestać robić przelewy i wysyłać sms-y.
    Robota źle zrobiona powinna być nie zapłacona.

PS.
    Jak wyrzuciłeś to z siebie to lepiej Ci ? :D

9. Takie wrażenie wynika z mojego obiektywizmu. Potrafię spojrzeć na niektóre sprawy nie tylko z własnego punktu widzenia.
    Czasami zdarza się, że gracze mocno przesadzają albo są niecierpliwi w jakichś kwestiach. Ja tego nie lubię i wtedy piszę jak powinni się zachować, bo jeszcze jest druga strona medalu.

Nigdy nie lubiłem tej firmy i raczej nigdy nie polubię głównie za opieszałość, ignorancję, wyznaczanie i realizowanie priorytetów, stosunek jakości do ceny.
    Także bez obaw. Gramy w jednej drużynie. ;)

Pełna zgodność, ale łatwiej powiedzieć niż zrobić. Wystarczy że top każdego serwera nie przestaje słać kasy.

Lepiej. :D

10. Seba1922

Seba1922 User

Witam gram na serwie PL3 i takiego błędu nie widzę bo często na miejscu się klepie odrazu czy to z tymi magicznymi czy nie nie ma problemu wstaje i tyle i albo uciekam albo dobijam.

11. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Temat nieaktywny, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.