Natychmiastowe zbieranie surowców

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czempion, 18 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czempion

Czempion User

Zastanawia mnie czemu jak zbieramy te cenniejsze surowce, musimy tą jedną sekundę zaczekać, by nam zebrało, inaczej "Zbieranie przerwane". Czy nie lepiej byłoby, gdyby każdy surowiec był zbierany z prędkością zbierania bonus boxów?
    Nie jest to dużo pracy, a gracze zaoszczędzą kilka minut

rupek99xx lubi to.
  2. NocnaFuria

NocnaFuria User

ogólnie jestem na tak ... chociaż nie wiem co o tym myśleć :/

ps. PET też się w to wlicza no nie?

3. kris0211.

kris0211. User

Jestem za.

4. Pewnie głównie chodzi o palladium, nic dziwnego.
    Może w ogóle niech surowce same wskakują nam do ładowni a my będziemy tylko stać w miejscu? :D
    Albo jakiś statek-odkurzacz, heh.

Żeby coś zebrać surowiec to trzeba się zatrzymać na tą chwilkę zeby surowiec dotarł na statek, przynajmniej z logicznego punktu widzenia.
    A bonus boxy nic nie zajmują, więc zbiera się je natychmiastowo.

Nope.

NocnaFuria lubi to.
  5. RONDO13

RONDO13 User

Jestem za, ponieważ w misjach też się zdarza zbierać surowce a czasem mnie zatnie to 15 sek zbiera surowiec.

6. A ja jestem na NIE (znowu...), nie oszukujmy się, na palladium lata masa botów i coś czuję, że o to w tym chodzi. Pozdrawiam.

7. Jestem na nie. Jest dobrze

8. Czempion

Czempion User

Właściwie nie chodzi mi o palkę, a z innymi surkami, bo jak dla mnie nie ma sensu zbierania ich poza misją, więc palka może być wyjątkiem. Aczkolwiek to tylko propozycja

9. Brak aktywności tematu więc zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.