Nauka

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -hultongetty-, 28 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zadałem już to pytanie na kilku forach ale odpowiedzi nie uzyskałem... Więc czemu nie spróbować na forum oficjalnym?
    Tak więc:

Siemanko!
    Jakiś czas temu zainteresowałem się (jak tysiącami innych gier :v) Dark Orbit.
    Gierka (samemu nie wiedząc czemu) wywarła na mnie ogromne wrażenie...
    Grałem sobie od czasu, raz jeden dzień, raz drugi... Potem pół roku przerwy, potem znów gramy...
    W ten sposób, pogrywając sobie bez większej wiedzy o grze, dorobiłem się skromnego 10 lvl oraz Goliatha...
    No ale właśnie...
    Szukam kogoś kto mógłby pomóc mi wdrożyć się w rozgrywkę i wiele wyjaśnić.
    Poszukiwałem już klanu (Gram na PL1 EIC) kilkukrotnie, ale nigdy niczego się nie doszukałem.
    Są tu może jacyś pomocni gracze którzy nauczą podstaw gry? :v

2. Sauron

Sauron User

Podstawa gry nigdy nie zacznij grać na pl3

3. Sauron

Sauron User

A jak masz jakieś pytania to pisz na forum tu znajdziesz odpowiedzi

4. kris0211.

kris0211. User

Poczytaj Wiki. Ale nie polskie, bo różne cuda się tam dzieją (jakiś czas temu sam walczyłem z wandalizmem :) ), tylko angielskie. Linku nie podam, bo nie mogę.
    I jeszcze czytaj FAQ na forum, wszystko jest podane - trzeba tylko poszukać :D

5. No niby tak, niby tak...
    Ale poszukuję formy... mentora.
    W prawie każdej grze mam rodzaj mentora który pomaga i objaśnia co i jak :v
    Nie mówię tu o rozdawaniach "fri itenzów" tylko po prostu formy bezpośredniej rozmowy z poznaną już w ten sposób osobą :v

6. Sauron

Sauron User

Ja bym mógł ci pomuc jeśli masz ogarnięty łep i powyżej 16lat bo z dzieciakami nie lubię się dogadywać.

7. Do ogarniętego łba zalicza się nie popełnianie tych błędów? ^^

.PAWEŁ10. lubi to.
  8. kris0211.

kris0211. User

To najpierw sprecyzuj, co chcesz się dowiedzieć, a potem możemy rozmawiać :)

9. Temat nie aktywny.

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.