Nazwa-RCA ,Wymienny skład amunicji

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika $tan#Hunter75, 10 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dodatek pozwalajacy na wymiane amunicji uszlachetnionej na nieuszlachetnioną, [sepro.promerium] i na odwrot.
    Dostepny w sklepie ,cena 75 tys uri.
    Dostepny takze na aukcji [jako nowosc napewno nie od razu]
    Mozliwosc zainstalowania w dodatkach na pasku szybkiego wyboru.
    Dodatek z uszlachetnieniem z sepro kolor fioletowy z promerium -zolty
    Bolączką kosmicznych pilotow jest brak uszlachetnionego amo , robiac wrota ,wywalamy sepro z laserow a pozniej brak go na walki z innymi graczami ,jakze czesto Nasz skylab swieci pustkami [mnie sie zdaza ze nawet promerium brak] dodatek RCA to odpowiedz na ten kłopot

Bulus14 lubi to.
  2. kris0211.

kris0211. User

No przydatne... jestem za. Denerwujące jest wywalanie podkrętki w alieny, która jest na graczy.

$tan#Hunter75 lubi to.
  3. Zumir

Zumir User

Hmm,jestem za ale teraz jest tyle dodatków że i tak się nie mieszczą,przydałby się jeszcze nowy "rozszerzacz" slotów ;P

4. Dodający 1000000 slotów...
    Jestem na tak :p To by się przydało.

$tan#Hunter75 lubi to.
  5. Zumir

Zumir User

I teoretycznie czemu nie?możliwość włożenia wszystkich dodatków (pomijając drony) jest fajną możliwością,a raczej byłaby ;)

6. Dodajmy też lasery lf-5 :D

7. Zumir

Zumir User

Jak będe miał full lf4 to jestem za ;)

8. Który bije po 1000k na strzał :D

9. Bulus14

Bulus14 User

Bardzo fajny pomysł.

10. Alfa.Star

Alfa.Star User

Pomysł teoretycznie fajny ale za łatwo by było a i tak zmian na lepsze jest wiele. Ograniczenie dodatkow jest celowe z czego musisz zrezygnowac jesli chcesz miec cos tak samo jest z HT :) Sam mam czeste sytuacje ze wrzuce sobie zlotko na lasery pobic kubiki a po chwili ktos na plecy siada no i co zrobic slac sepke czy nie bo samym zlotkiem niewiel sie zdziala, albo odwrotnie sepka jest ale szkoda jej na alieny. Tylko ze jesli by to weszlo to bardzo by zmienilo gre. Trzeba sie pogodzic z tym jak jest. Poki masz sepke na laserach walisz w graczy zejdzie Ci wrzucasz zlotko i jazda we wrotach :)

11. I Twoim zd
    Piszesz ze byloby za latwo,a z drugiej strony podajesz przyklad za zastosowaniem tego dodatku,czyli chyba pomysl niecalkiem do kitu.Zmienila by sie grywalnosc gry ,czyli poprawila by sie[znacznie?],a przecierz miedzy innymi o to chodzi , oczywiscie komentarz Twoj jak najbardziej trafny.

12. Mi to tam bez różnicy. Jednak na zwykłe ''dobijanie'' większych alienów się na pewno taka amunicja przyda ;), aby szybciej się ich pozbyć.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

13. MOD_JD

MOD_JD User

Brak aktywności, kłódka

Pozdrawiam
    MOD_JD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.