New LF4 day?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ShatteredHeaven, 9 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czołem, tak jak w temacie - orientuje się ktoś czy ten event odbywający się regularnie w niedziele co 2 tygodnie (wg kalendarza) to to samo co laserstorm? Głównie interesuje mnie jakie lasery lecą z jakich wrót o ile nie jest to zmienne (a jeśli jest, to można gdzieś się dowiedzieć jak sytuacja w aktualnej edycji) i czy również jest 100% na otrzymanie owych? Dzięki bardzo za wszelkie info!

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

nie, to dwa rozne wydarzenia

ShatteredHeaven lubi to.
  3. Kexin

Kexin User

Znalazłem info o tym ewencie:
    Czym jest Ulepszony dzień LF-4?

Ulepszony dzień LF-4 zastąpi zwykły Dzień LF4. Oznacza to, że nie będzie żadnych dodatkowych szans na LF4 ze skrzynek, jak poprzednio. Oryginalna szansa na ich uzyskanie ze skrzyń jest aktualna.

W Dniu Ulepszonego LF-4 będą dodatkowe nagrody w niektórych wtorach GG (patrz poniżej). Te nagrody nie zostaną podwojone podczas dnia podwójnych nagród GG!

Wrota: Delta, Epsilon, Lambda, Kuiper

Dodatkowe nagrody:

75% szans na 10 000 UCB-100.
    25% szans na pakiet Enhanced LF-4.

Pakiet Enhanced LF-4 zawiera:

25% szans na 1 HP LF-4
    35% szans na1 MD LF4
    40% szans na1 PD LF4

ShatteredHeaven lubi to.
  4. Cóż, zbytnia pewność siebie jak zwykle nie popłaca :) byłem całkowicie pewny, że takiego nie ma... W takim układzie nic wybitnie ciekawego ten event. Dzięki Ci bardzo, chyba wszystko jasne, więc można zamknąć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.