Newsletter

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SpaceEagle[EIC], 4 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam.
    Mam takie pytanie, nie wiem czy dobry dział, czy może powinienm kierować się wyżej, w razie czego proszę o poprawienie :D
    Chodzi o newsletter: mianowicie gram na serwerze PL2, dotychczas wszysstkie bonusy na poczte które dostawałem, dopisywano mi na ten serwer. Aż do dziś. Dostałem bonus, o którym jest mowa w "Pytaniach ogólnych", lecz nie na PL2, tylko na Czechy 1. I moje pytanie: czym to może być spowodowane ? Ten bonu mogę przeżyć, choć był bardzo dobry i bardzo by mi się przydał :(, to nie chciałbym by sie to powtórzyło w przyszłości.
    Pozdrawiam

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Moim zdaniem ten bonus został dopisywany równocześnie kiedy otrzymałeś bonus codzienny (przynajmniej u mnie tak było) ale mogę sie mylić ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. No niestety tak nie było, sprawdzilem :( Ale kij z bonusem, jestem ciekawy czemu dostałem to na serwer Czechy 1 na który wogle sie nie loguje, zamiast na PL2, na którym gram cały czas.

No i u mnie było calkiem inaczej, skoro inni, w tym szanowny MOD, dostali bonus za samo zalogowanie, a ja AŻ się na pocztę logować musialem :D

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Wydaje mi się ale pewny nie jestem, że jeśli logowałeś sie rano to tego bonusu nie dostałeś, ja logowałekm się nie dawno także dostałem ten bonus ;) Ale powtarzam jeszcze raz mogę się mylić ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. Albo po prostu było to losowe i mi się nie poszczęściło (ale ja też mogę sie mylić :D) Ale nadal nie wiem czemu tak nagle odwidziało im sie ze gram na PL2 i bonus wysłali (przez poczte - co tez jest dziwne :p) na czeski serwer :(

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Wszystko może być prawdopodobne ale dlaczego tak sie stało nie mam pojęcia. Sam za dużo nie wiem z jakiej to okazji także za bardzo nie pomogę ;(

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

7. Ech no cóż, życie :( Ale skoro może teraz nie dostałem, to może sie poszczęści i z 1 kapsułki mln urki wpadnie, ewentualnie 30 LF4 :DD

I dziękuję bardo za odpowiedzi :)

Do zamknięcia, i pozdrawiam ;)

8. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Również pozdrawiam i zamykam na życzenie ;)

Podrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.