nick

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -PŁONER-, 17 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -PŁONER-

-PŁONER- User

witam chcialbym miec w nicku ⭐ ,widze ze niektorzy maja a mi wyskakuje blad.. jak zmienic nick by "wszedl" ???

2. =Aspazja=

=Aspazja= User

Nie jestem pewna,czy jest jeszcze taka opcja.Nicki ze znakami specjalnymi,które widzisz a mapach mają starzy gracze,ze mną włącznie.Takie znaki można było stosować przed aktualizacjami w D.O i w przeglądarce Chrome czy Firefox,obecnie są one odrzucane,sama próbowałam zmienić co nieco w nicku i niestety nie wchodzi mi to ,,puste''miejsce między literami.

3. -PŁONER-

-PŁONER- User

tak myslalem... szkoda.. sproboje na innych przegladarkach jeszcze ale waptie.. jestem skazany na Polskie znaki :D :D

4. _RavDan_

_RavDan_ User

A jest jakiś sposób na dodanie znaku specjalnego? Bo zmieniłem nick a teraz jak chce wrócić na stary to nie mogę :(
    albo czy wiadomo coś na temat czy takowa opcja powróci :D

5. =Aspazja=

=Aspazja= User

Czytaj posty dotyczące tego problemu ze zrozumieniem: napisałam wyraźnie,że obecnie nie ma możliwości dodawania znaków specjalnych,co oznacza,że nie masz opcji powrotu do poprzedniego nicku.Mam od kilku lat taki sam nick,z pewnymi znakami,które po edycji nie wchodzą ponownie,więc nie zmieniam.Próbowałam na wszystkich mi znanych przeglądarkach i niestety nie można.Czy w przyszłości powróci ? Nie wiem,czy marzysz,czy śnisz-chyba krótko żyjesz,ja wiem z doświadczenia,że jeśli coś poprawiają w kolejnych wersjach oprogramowania,to coś innego w nich psują.Dotyczy to szczególnie LagOrbit.Nie liczyłabym raczej,aby komuś zależało na naprawieniu akurat tego .

PiwoToMojePaliwo lubi to.
  6. _RavDan_

_RavDan_ User

Przeczytałem ze zrozumieniem lecz chciałem się upewnić czy po prostu nie ma gdzieś o tym więcej info :)
    No cóż trudno może jeszcze kiedyś wróci możliwość dodania znaków specjalnych.

7. DarkNight

DarkNight User

Dobrze by było gdyby przywrócili bo jest to niesprawiedliwe, że część graczy posiada takowe znaki a cześć nie może :/

-PŁONER- lubi to.
  8. -PŁONER-

-PŁONER- User

swiete slowa... nic nie mozna wprowadzic, a sa tacy co lataja na nickach "pustych"

9. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Odpowiedź udzielona, wątek zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.