nick

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika iStrong, 23 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iStrong

iStrong User

Cześć. Mam takie pytanie, zna ktoś znaki Unicode, takie, które nie będą widoczne na mapie? Pamiętam, że dawniej tak robiłem, teraz nie pamiętam które to są. Poprostu znaki nie były widoczne i nie było nicku, tylko pustka. Jeśli ktoś zna chociaż kilka takich liter, znaków prosiłbym o podesłanie tutaj, dzięki :)

2. NocnaFuria

NocnaFuria User

Możliwe, że nie będzie odczytywało chińskich znaków :D

3. iStrong

iStrong User

Ja zamiast " możliwe " wolałbym konkret ;d Próbowałem różnych, ale sam już nie wiem.

4. Teraz te znaki są już widoczne, bo przez ostatnie miesiące było kilka zmian widoczności znaków na czacie, jak i na mapie. :p
    Są jeszcze ewentualnie jakieś nicki w rodzaju "spacji", ale w zależności od systemu i przeglądarki możesz widzieć kwadraciki zamiast pustego pola. :cool:

5. iStrong

iStrong User

W takim razie dziękuję za odpowiedź, dziwiłem się, że znaki, które kiedyś nie działały dzisiaj są widoczne. W takim razie do zamknięcia :p

6. TM_Robson

TM_Robson Guest

To zamykam

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.