Nick

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ric0, 11 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ric0

Ric0 User

czemu teraz tak rzadko widać gwiazdki w nickach na mapach cały czas są niewidoczne a raz na jakiś czas jest normalnie i nick jest dużo lepszy jak widać te gwiazdki na czacie są caly czas widoczne a na mapie nie więc od czego to zależy ?

Widać to tak

★Nick★ tak powinno a jest tak []Nick[]

a i druga sprawa czy Nick powinien być na mapie taki jak przy logowaniu na stronie czy dla bezpieczeństwa zmienić w profilu nick który jest pokazywany na mapie? :eek:

2. Andromeda5

Andromeda5 User

Nick ze względów bezpieczeństwa nigdy nie powinien być taki sam jak login do gry!

3. Ric0

Ric0 User

ja się nie pytałem jak zmienić nick bo to wiem ja się pytam dlaczego nie widze gwiazdek w nicku na mapie a na czacie widze i czy nick na mapie może być taki jak login do logowania do konta na stronie głównej bo tak mam odkąd zacząłem gre kilka lat temu dlatego pytam czy dla bezpieczeństwa powinienem coś zmienić :p

4. Witam.

Pokazywanie znaków specjalnych zależy od ustawień przeglądarki oraz systemu operacyjnego. Grając jeszcze na win xp na mapie nie pokazywało mi znaków specjalnych zaś po zmianie na 7 wszystkie są widoczne. Teraz nie pamiętam na jakiej przeglądarce również był problem z niektórymi znakami. Musiałbyś sprawdzić.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

5. Ric0

Ric0 User

hmm na chromie normalnie wyświetla wszystkie znaki jednak na chromie się kiepsko gra bardziej zacina niż na Firefoxie więc będę musiał grać bez widocznych znaczków ale dzięki a co z tym drugim pytaniem? :)

6. Oczywiście jest to zawsze dodatkowe zabezpieczenie przed kradzieżą konta, ponieważ inne osoby nie znają Twojego loginu ;).

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

7. Ric0

Ric0 User

ok dziękuje za odpowiedzi można zamknąć ;)

8. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Na prośbę autora zamykam:)

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.