Ogłoszenie nie działa gra :)`

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika -PŁONER-, 28 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -PŁONER-

-PŁONER- User

Działa Wam gra??? dzis wchodze ,mysle sobie porobie cele w koncu i nie działa xD tzn działa 1 gala ,mozna skakac latac bic, wbijasz na 4-4 i koniec :D musisz czekac az statek wyloguje ,wbijasz na statek na 1 gale i działa :D eventowe tez nie działaja + cała 2 gala :D tez tak macie ???

2. Felek699

Felek699 User

Tu na nowo zrobionym koncie działa. Na głównym nie xD
    Edit: Tutaj też już nie działa. Chciałem skoczyć przez TP na x-2, zawiecha i już się nie można połączyć ! Ale jaja ja pierdziele XDDDDDDDDDDDDD

Ostatnie edytowanie: 28 grudnia 2024
  3. ^^MaG^^

^^MaG^^ User

Cóż mogę dodać ,ja to się nawet na mapę nie mogę zalogować od wczoraj ,jak gra piardła,oczywiście boćki latają na całego,rankingi rosną ,kasa się zgadza,reszta nie ważna .Cały czas mnie zastanawia tylko to jak bardzo można się uzależnić od gry która kompletnie nie ma żadnego znaczenia ale pryszczate małolaty mają się dobrze oczywiście ich rodzice wywalające becel na ten chłam również...ich pozdrawiam w szczególności;)

4. Cygan84

Cygan84 User

Jedni mogą grać, drudzy nie. Chyba jakieś limity wprowadzili dla zwykłych graczy bo bociska śmigają aż się kurzy xD

5. THORGAL76

THORGAL76 User

jakies komunikat z ich strony gdzies mozna znalesc? czy jeszcze spod choinki nie wstali po swietach

6. Cygan84

Cygan84 User

Haha i znowu wszystko szlak trafił. Zdąrzyłem 2 wrota zrobić i koniec grania xD

7. xDILEITx

xDILEITx User

Moze to jakas metoda na wyłapanie botów skoro mowicie ze one nadal latają podczas gdy my nie mozemy sie zalogowac? Jezeli tak jest ze klient nie działa a boty mają dostęp do mapy to chyba czarno na białym widac które konta pobanować.

8. Cygan84

Cygan84 User

No popsiute i kupa :p

9. Cygan84

Cygan84 User

Ale czemu akurat dzisiaj jak wrota trzeba robić. W tygodniu niech sobie wyłapują tych "uczciwych".

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.