Pomoc techniczna Nie działa mi czat

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -V-E-G-A-70, 13 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Matroz

BA_Matroz User

Problem czatu jest globalny i znany informacje zostały przekazane dalej - nawet po naprawie przez support problem może wystąpić ponownie po 5 minutach (sam tak dziś miałem) także trzeba czekać cierpliwe na naprawę błędu.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

2. Alfa.Star

Alfa.Star User

jak to zwykle pisza na czacie - masz polatane :p

3. Chociaż wiem, że nie jestem jedynym któremu czat nie działa :D

4. faktycznie nie działa ale w sumie mam to gdzieś bo tam zawsze niema z kim normalnym pogadać

5. kube

kube User

tez mi nie działa ani nie widze powiadomień o demanerze

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

kube lubi to.
  7. A dziekuje w kalendarz malo zagladam :) ale tutaj nagrody i wszystko :)

8. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

W Polskim FAQu też są nagrody :) Wystarczy poszukać :)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

9. Nie mam pytań :)

10. kube

kube User

dziekuje nie popatrzyłem dobrze :)

11. No brawo wkoncu kalendarz od miesiaca zostal cos zaktualizowany i niema sie co dziwic czemu nikt nieszuka unas informacji o czyms jak juz od dluzszego czasu na innych forach to jest a unas dopiero teraz cos sie pojawi jak ktos zapoda z innego forum informacje

12. Pytanie do Moderatorów. Kiedy w końcu naprawią ten czat? Z tego co zauważyłem ekipa która się tym zajmuje obija się i tylko CMy przywróciła do życia (pozdrawiam GTL_Eviana i siusiałem wczoraj ;) ). Jedynym sposobem na "odbugowanie" czatu jest wejście do zagiętej przestrzeni i z niej wyjście, po tym zabiegu można chociaż pisać ale czy wiadomości się wysyłają nie wiem. Śmieszne jest też to że w moim przypadku na czacie nie wyświetla mi się tag klanu przed nickiem mimo iż w klanie jestem. Mam nadzieję że w końcu ktoś się zajmie tym czatem bo to jest powoli denerwujące.

13. Czarny

Czarny User

To tylko wizualnie i czy uba czy zagieta przestrzeń nie odbuguje CI czatu globalnego tylko łączy z czatem z przeciwnikeim i pojawia sieglobalny i firmowy bez połączenia. Również pozdrawiam GTL_Eviana która stale kontroluje czat :) i czekam na odpowiedź na priv gdy czat będzie działać poprawnie.

14. bogdanku6

bogdanku6 User

U mnie też nie działa czat od kilku dni , żadne czyszczenia ciastek i historii nie pomagają.

15. pl12356

pl12356 User

Nie tylko czat nie dziala ale i lagi sa toporrne, ubilem fale we wrotach i czekam na nastepne a tu sruuuu... i juz jestem na bazie ubity przez jakiegos ducha

16. od 23 LAGI LAGI I jeszcze raz LAGI

17. Rozumiem że nie tylko mi gra stawała w miejscu na 10-30 sekund mniej więcej co pół minuty? Robienie wrót czy czegokolwiek jak dla mnie było niemożliwe.

18. nie wincie polskiej ekipy za brak czatu no chyba że dadzą wam bana ;)
    ja próbuję teraz uruchomić czat bo do robienia wrót jakieś zajęcie mi się przyda potem napiszę jak mi poszło z czatem

19. MOD_Moth

MOD_Moth User

Drodzy gracze, naprawdę, my jako polski support nie mamy jak wpłynąć na płynność gry i na to, że czat nagle przestał działać i to nie na jednym koncie lecz na dużej części kont graczy. Więc ani modkowie, ani BA nic tutaj nie zdziałają. Musimy czekać na reakcję programistów.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.