Pomoc techniczna nie działa skylab

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika ♠róża♠†♠KoTy♠, 22 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. No i po raz kolejny skylab nie działa , co jest z tą grą? Zawsze coś , tym razem przy wysyłce jest błąd 404

2. *ice*.

*ice*. User

U mnie akurat po raz pierwszy nie działa, ale wiem od innych graczy, że ten problem pojawiał się już wcześniej.

3. doncik

doncik User

Skylab działa, problem mam z wysyłką.

4. już 2 dzień nie można nic wysłać

5. -dshh14-

-dshh14- User

mam to samo 404

6. a przez firefoxa jak ZAWSZE DZIAŁA :)

7. AMCOR$

AMCOR$ User

u mnie tez nie moge wysłac

8. Problem skylabu był już jak wróciłem do klikania w orbitę w listopadzie 2023 i wraca co miesiąc... no może co dwa (i jak zwykle pewnie chodzi o pozwolenie na ciastka)

9. S3nd3r

S3nd3r User

Ale teraz nie działa inaczej i nie ważne przez co wchodzisz i ile masz ciastek, poczekaj to Ciebie też dopadnie.

Po kliknięciu guzika wyślij wyskakuje biała strona:
    Not Found

The requested URL was not found on this server.

Dlaczemu?

-dshh14- lubi to.
  10. Stanleyek

Stanleyek User

U mnie od wczoraj to samo.

11. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Problem zgłoszony do programistów.

12. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

tylko szybko bo Królowi też nie działa :confused:

13. Wchodzę przez FOXa, a ciastek mam ZERO ??? :rolleyes:
    Nie dopadło w 2023, nie dopadło w 2024 ... liczę, że tak pozostanie w 2025 ;)

... a poza tym to "nie życz drugiemu co Tobie niemiłe" :p

14. pm729

pm729 User

i dalej nie działa

15. Nawet przez firefoxa nie działa u mnie.

16. TestKonto1

TestKonto1 User

pobierz przeglądarkę Brave, w niej działa wysyłka.

~SPRINT~ lubi to.
  17. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

nom potwierdzam info, z Brave mi też przesłało

18. Pepuś

Pepuś User

Czego wy nie rozumiecie ?? BugPoint ma na nas wywalone wazne ze z botow im kasa splywa z premek i innych dodatkow a my gracze mamy sie walic wazne ze wpadnie jakis ktos z CM pare banow za nic strzeli na czacie i tyle z nimi wszystkimi kontaktu mam nadzieje ze padnie ten bugpoint za te swoje olewki ludzi nic nie robia aaa nie no sory premke i 5cdd dadza w przeprosiny xDD walic ta gre tylko zeby kase oddali ludzia za stracony czas i te premki

Ostatnie edytowanie: 24 listopada 2024
    cichyzabójca lubi to.
  19. TYLKO Ci którzy mają ten sam problem. W 99,99% przypadków jak ktoś nie ma problemu lub pytania to nie wchodzi na forum, bo nie ma po co - takie smutne, ale jakie prawdziwe o_O

20. jacekwl

jacekwl User

Nie działa już 3 dzień pomoc techniczna też ,róbcie coś w tej grze