Pomoc techniczna nie działa skylab

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika ♠róża♠†♠KoTy♠, 22 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Pepuś

Pepuś User

tak robia wszystko by gracze sie odwrocili od gry

2. grzebuha

grzebuha User

u mnie to samo , każda próba wysłania surowców kończy się Error 404 i wywala z gry , po tylu latach to jest żenujące

Pepuś lubi to.
  3. Pepuś

Pepuś User

Poprawki w tle zrobia najpierw bo co do gry czasu nie maja zeby wziac sie za botyu czy nawet za skylab maja wywalone juz wszyscy na ta gre zawsze tak bylo

4. Res3rch

Res3rch User

Jakaś informacja kiedy zostanie naprawiony skylab ?

5. S3nd3r

S3nd3r User

U mnie już skylab działa, po dzisiejszej konserwie, rano jeszcze nie działał.
    Ponadto serwery świrują bo próbowali ruskich przenieś na unity ale coś nie pykło i musieli rolbaka zrobić xD Pewnie przy okazji zepsuli resztę.

6. -dshh14-

-dshh14- User

a u mnie nie dziala

7. -M.D.W.-

-M.D.W.- User

też nie działa .

8. -M.D.W.-

-M.D.W.- User

w ogole jest mozliwosc ze naprawia te usterke.

9. W horoskopie wyczytałem, że kiedyś naprawią .... tylko nie wiem na który rok był ten horoskop :p

10. Ale z jakiej racji ja mam kombinowac i szukac na to rozwiazania ??/od tego oni sa

pqura, -dshh14- oraz Pepuś lubią to.
  11. Ale nawet w aplikacji na PC nie działa.

MLYNAR88 lubi to.
  12. vorilhon

vorilhon User

Tylko w Brave działa...

13. "TYLKO" - słowo chyba mocno na wyrost

14. -dshh14-

-dshh14- User

Mi działa tez chrome, ale mogę wysłać tylko clientem.

15. TAR

TAR User

ze juz od dawna nie dziala ten skylab to idzie przywyknac , ale po raz kolejny nie idzie sie na mapke zalogowC , szkoda ze dzial platnosci im sie tak nie wiesza

MLYNAR88 i -dshh14- lubią to.
  16. pm729

pm729 User

od ponad tygodnia nie można przesłać sepromu, a oni nic nie robią bo mają to głęboko w d... Nie mają pomysłu na rozwój gry

pqura i MLYNAR88 lubią to.
  17. TAR

TAR User

mozecie sie normalnie na mapke zalogowac / mi pasek sie laduje do LOAD i sie zatrzymuje i nic dalej nie wchodzi, moze ktos ma jakis pomysl co moge zrobic