Nie działają akcje specjalne, bank uridium i przepustka sezonowa

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika ۩۞Pawlix۞۩™[SĠ2]PL, 1 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
  1. Witam, od wczoraj od 22:00 nie działają żadne menu w kliencie gry:
    • Bank Uridium
    • Montownia
    • Licencja sezonowa
    • Luksusowy Pakiet
    • Licencja bojowa

Po kliknięciu w te rzeczy nic się nie dzieje, w przypadku licencji napisane jest "sezon jeszcze się nie zaczął"

Ostatnie edytowanie: 5 sierpnia 2023
    santipl lubi to.
  2. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

ja dla odmiany od wczoraj nie widzę okienek przydasiów w montowni w każdej z zakładek i nagród w licencji sezonowej

3. Gierek

Gierek User

A u mnie dla odmiany występuje taka sekwencja błędów:
    1 i 2 próba logowania - serwer odrzucił połączenie - tuż po logowaniu
    Kolejne próby - błąd 504, połączenie zostało zresetowane, i teraz - biały ekran... nie idzie się dostać do gry.

4. Zary-pl

Zary-pl User

Nowy ewent. i znowu problem 10 min temu się wylogowałem z gry a po tych 10 min gra już przestała być grywalna , nie idzie się zalogować błąd 504 i tak na okrągło może ktoś w tym big lagu w końcu się za robotę weźmie i zamiast tych ewentów naprawi tą grę

Gierek lubi to.
  5. Gierek

Gierek User

I kolejny błąd - serwer potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź... a akurat cudem się dostałem na okno gry.

Coś czuję, że sobie nie pogramy dzisiaj... a szkoda, bo jest nowa akcja specjalna. Coś sporo tych błędów ostatnio...