Nie działający chat w grze

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika stachumachu, 15 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
  1. Witam
    Od dłuższego czasu mam problem w postaci niedziałającego chatu. Gram w pracy i w mieszkaniu. Jak jestem w mieszkaniu chat działa poprawnie, natomiast w pracy po zalogowaniu na mapę wyświetla się informacja "Połączenie z serwerem zostało przerwane" i w oknie chatu nie mam nic.
    Zgłaszałem problem poprzez "Pomoc Techniczną", przesłałem screen'y jak to wygląda jak jestem w pracy. Na to dostałem odpowiedź że konto zostało sprawdzone i wszystko jest w porządku. Tylko że chat'u jak nie miałem tak dalej nie mam.
    Macie jakieś pomysły

2. S3nd3r

S3nd3r User

Prawdopodobnie masz poblokowane jakieś porty albo na ruterze w pracy albo najpewniej u dostawcy internetu, z którego korzystasz, do supportu nie pisz, bo problem jest po twojej stronie.

3. ... bo w pracy się pracuje, a nie gra :rolleyes: