Blad Nie ma skrzynek bonusowych?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Wilsonblick, 19 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zumir

Zumir User

szkoda że designy za wrota wygldają inaczej niż te do kupienia, mam 3 demony z czego jeden taki brzydki,srebrny :D

2. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Ktoś przeszedł już całe wrota, doszedłem do "Devourer"-ów, (58 fala alienów), już mam prawie dosyć, dużo ich jeszcze będzie ?

3. fal jest podobno 72 zycze powodzenia :)

4. slipwar

slipwar User

czyli x2 x3 i kamyk bo inaczej nie da rady w ciągu 4 godz tego zrobić? :p

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Mniejwięcej to tak :) Ciężkie wrota i długie :) Sam ich jeszcze nie skończyłem a mam dość :D

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

6. Zumir

Zumir User

wychodzi za nie ogólnie 100k uri, więc nawet jeśli jest to kwestia 5 godzin to powiedzcie szczerze,nie opłaca się? W dodatku full tych demonów,szewron i leonek z sepromem- ubijanie statków samymi rakietami <3

7. PsZemO.o

PsZemO.o User

tez robie pauze na 58 xD odechciewa sie konczyc je

8. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Właśnie skończyłem te wrota, wcześniej coś mnie "tknęło" i zajrzałem do misji. A tam misja z ukończeniem wrót . Ale fart, drugi raz już chyba bym nie dał rady.
    Powodzenia tym którzy próbują je przejść.

MOD_Hacker lubi to.
  9. slipwar

slipwar User

no i ćma jest ;)

10. Ja jestem na fali z boss lordakium i narazie mam dość, dojde może.do devourerow bo z nich fajnie urka leci ale dalej chyba nie dam rady (życie flaxa)
    Ale jest pocieszenie, mam 2 demony już
    (te dające dmg) i rapera :D

11. MOD_Hacker

MOD_Hacker User

Za samo ukończenie nie ale za zestrzelenie mobów już tak i to nie są małe kwoty
    Do tego możliwość wylosowania designów do drona.

Nie przejmuj się ja na swoim koncie tez mam flaksy( przez nie dopilnowanie Irysków) i narazie stanęło na 26 fali

Pozdrawiam
    MOD_Hacker

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 października 2015
    ~~Angello~~~ lubi to.
  12. Ja mam 9 dronow, ale wiadomo, mało dają jak nie ma się full havo i ulepszeń. Bije na sepro i szkoleniowej ledwo 11k w alieny a sepro wyszło i nie mam jak zrobić szybciej wrotek ;)

13. Wrota są trudne, ale takie powinny być wszystkie. W końcu powiało porządnym wyzwaniem dla graczy ;-)
    Pierwszy raz od dawna mogę pogratulować BP za takie wrota.

14. slipwar

slipwar User

szczerze mówiąc też mi się podobają :)

15. ATB

ATB User

właściwie to zgadzam sie ale mimo wszystko mogły być 2 rodzaje tych wrót easy hard jak ostatnio zeby flaxy też mogły coś podziałać.

16. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Masz 100 żyć na 1 wrota ;) Ja właśnie je skończyłem ale już wiem, ze 2 raz nie wskocze do nich ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

17. Donatan

Donatan User

dużo fal jest ?

18. slipwar

slipwar User

19. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

72 ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

20. Żbiku lepiej odpowiedz czy wrota po danym czasie się resetują.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.