Blad Nie ma skrzynek bonusowych?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Wilsonblick, 19 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Tak ;) Można do nich ponownie wskoczyć ;) Jakby ktoś nie wiedział to przypominam, że czeka się na to 20 godzin :D

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

2. PsZemO.o

PsZemO.o User

a ile sie czeka na naprawienie petow i lago bo 2 dzien nie moge dokonczyc wrot

3. slipwar

slipwar User

musisz wstać o godz 5.15, włączyć kompa i być zwartym i gotowym by o godz 5.31 po restarcie serwera móc wskoczyć do wrót(po restarcie wszystko wraca do normy), bo "technicy siedzą i dłubią w ... nosie i się z nas śmieją i nigdy nie naprawią, bo jeżeli wierzyć plotkom - pl3 dalej stoi na serwerze testowym który nie wyrabia, w co jestem skory uwierzyć, bowiem jak był początek serwera - akurat założyłem sobie konto - dostawało się na początek 12 lvl, vegę, 6 flaxów i full mp1, po jakimś czasie wróciłem do gry, a tam vega dalej sobie jest i to jest teraz pl3 a nie testowy

4. PsZemO.o

PsZemO.o User

wlasnie mnie to dziwi bo wszytko wraca do normy 2/3 w nocy a moge grac wieczorami a o 5.15 wstaje do pracy :)

5. MetallicA

MetallicA User

wieczorami jest najwiecej graczy do tego dochodza boty zbierajace skrzyneczki i serwery nie wytrzymuja obciażen ,moim zdaniem jak jest event to nie potrzeba dawac infiltracji czy inwazji bo to tez dodatkowo obciaża serwery .

**XRYSIUX** i slipwar lubią to.
  6. PsZemO.o

PsZemO.o User

Tylko gdyby serwer padal moim zdaniem nie bylo by mozna sie zalogowac a nie stale godziny malo graczy juz i nadal nie dziala

7. MODku ale czy to jest tak, ze jak doszedłem do np 4 fali i od 20h wrota stoją to zacznę je od 4 fali czy od nowa?

8. Zaczniesz je od 4 fali, 20 godzin czekania jest przy padnięciu 10x we wrotach.

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.