nie moge się zalogowac na konto...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika allah24, 19 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
  1. allah24

allah24 User

Witam..ostatnio spotkało mnie zło..niemoge wejsć na konto na ser pl3 dziwna sprawa..wpisuje nick i haslo na stronie logowania..i przekreca i zwskakuje spowrotem..

dziwne bo niegram i nieuzywam botów itd. niemam pojecia za co takie coś mnie spotkało.pomocy!! co mam robić

2. dert3496

dert3496 User

Jedynie kontakt z supportem, ale wyjątkiem ze ci pomogą musisz miec ID swojego konta, którego przypuszzcam nie masz zapisanego.
    Mozliwe ze konto sie gdzies zgubiło podczas łączenia serwerów? Tego nie wiemy ale jedynie support, chociaz i oni baaardzo rzadko ruszają sie do pomocy, cos o tym wiem ;)
    Powodzenia!

3. allah24

allah24 User

dzięki za odpis..niewiem jestem troszke załamany,tyle sms ow i kasy poszło przez te lata no masakra od 2011 konto i takie coś się stało pstaram o odzyskanie ,lub odpis supoortu dlaczego doszło do tego naruszenia..!! Pozro wszystkim.