Nie mogę się zalogować na swoje konto.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika rajnoldzik, 15 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rajnoldzik

rajnoldzik User

Założyłem nowe konto aby otrzymać informacje na temat mojego problemu, nie mogę się zalogować na moje konto, w momencie logowania się na stronie gry przenosi mnie na inną stronę i prosi o ponowne wpisanie loginu i hasła. Oczywiście nie logowałem się swoim kontem tylko nowo utworzonym, po wpisaniu ponownie danych na nowo otworzonej stronie nadal nic.
    Nowo założonym kontem oczywiście loguję się bez żadnych problemów.

z tego linku jest strona której komunikat prosi o ponowne wpisanie loginu i hasła.

https://pl1.darkorbit.com/ProjectAp...8Nco6nkT-EgeOIxQpyMNhWgYwoM2PIVOeEm7FAiuVR-ei

Jak mogę załączyć screeny?

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

Na wstępie nie zakładamy tematu w dziale FAQ, a po drugie trwa łączenie serwerów PL1 i PL3, o którym wpominaliśmy w Oficjalnych Ogłoszeniach. Serwery te są niedostępne dla graczy w czasie łączenia, które potrwa do 48h od jego rozpoczącie czyli dnia wczorajszego.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Dajcie cynk jak połączą.

4. lusjine60

lusjine60 User

witam to samo i ja mam wychodzi mi stare konto na ktorym nie gram gram na nowym koncie od dawna i po logowaniu wychodzi mi zeby potwierdzic stare konto ktore jest do niczego boje sie o strate dobrego konta to jest na pl 3

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

Możesz w tej sytuacji wysłać ticketa do PT w celu zmiany serwera logowania. Wystarczu opisać dokładnie problem oraz podac ID konta, na którym chcesz grać. Ewentualnie możesz czekać aż proces łączenia serwera zakończy się. Wówczas będziesz mógł zmienić serwer sam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

6. Witaj serwery o której godzinie zaczęły się "łączyć"? :) . Chyba najwcześniej będziemy mogli się zalogowac dopiero pewnie po restarcie :( ;]

7. DOGEE

DOGEE User

Ja już się zalogowałem :)

8. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

Przed chwilą łączenie PL1 z PL3 zakończyło się. Można już logować się na swoje konta.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

9. lusjine60

lusjine60 User

witam byl to atak paniki u mnie jest ok jestem juz na swoim koncie i dz za odpowiedz

10. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Już można się zalogować:)
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

Ostatnie edytowanie: 15 sierpnia 2018
  11. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4