Nie mogę się zalogować

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •◘Xiaomi◘, 25 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam jestem tu nowy i mam taki problem nie mogę się zalogować. Wpisuje login i hasło i po kliknięciu zaloguj wyświetla cała białą strone, z lewej strony u góry pisze:
    503 Service Unavailable

No server is available to handle this request.

2. PL3 zablokowany

3. wszyscy chyba tak maja

4. Acha a wiesz może dlaczego?

5. z powodu nadchadzacych mrozow w polsc wszystkie polskie serwery zwiesily sie i niedopuszczaja graczy do grania :D a tak na powaznie to nikt nic niewie. blad powstal a dopiero jutro okolo godziny 8 beda rozpatrywac wasze nasze tickety w tej sprawie. mus uzbroic sie w cierpliwosc i czekac az naprawia blad

6. Ankalagon

Ankalagon User

To tak jak z JPK_VAT trzeba złożyć do 26 lutego ale trwają prace "naprawcze"systemu. I nici z tego. Korzystając z okazji - R-zone też coś szaleje zalogować się nie idzie.

7. dprzuce ze wysylanie kamykow niedziala. pokazuje ze jest ladownia na statku pelna przy czym surowce zostalu wrzucone na podkretke amunicji

8. MOD_JD

MOD_JD User

Brak aktywności, zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.