Nie moge się zalogować

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Adwekkk, 20 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adwekkk

Adwekkk User

Witam mam problem nie moge się zalogować do gry tzn wpisuje login i hasło i nic czekam 1-2 minuty i wyskakuje komunikat "
    Połączenie zostało zresetowane
    Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.
    Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
    Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
    Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
    próbowałem z 3 innych przeglądarek
    Ps.założyłem nowe konto i za chyba 10 razem się udało ( tylko by napisać na forum ) :C pomocy próbowałem wyczyścić historie wszystko

Dodam że PL3 jak to coś znaczy

Przypominam o regulaminie ;) Nie piszemy posta pod postem ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 czerwca 2015
  2. kris0211.

kris0211. User

A te czynności z komunikatu Firefoxa zrobiłeś? ;)

3. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny graczy spróbuj wykonać czynności, które Ci się pojawiają, a w ostateczności napisać do pomocy technicznej ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

4. Adwekkk

Adwekkk User

Sprawdzałem wszystko na firefoxie nic nie działa a na Chromie moge tylko na to konto wbić moge latać wszystko ale na główne konto na którym gram 0 a gdy załaduje i pokaże się bonus dzienny to po kliknięciu "ok" 2-3 minuty później znów wywala :C nie wiem może coś z kontem. "Szanowny graczy spróbuj wykonać czynności, które Ci się pojawiają, a w ostateczności napisać do pomocy technicznej ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK" pomoc techniczna jak nie jestem zalogowany to potrzebuje ID a owego nie znam na głównym koncie :c

5. Seba1922

Seba1922 User

Temat do zamknięcia już moge się zalogować ( pomoc techniczna pomogła mi 1 raz do 5 lat ). dziękuje za rady :)

6. BA_THOR

BA_THOR Guest

No to zamykamy.

Pozdrawiam
    BA_THOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.