Pomoc techniczna Nie mogę strzelać/robić czegokolwiek

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -V-E-G-A-70, 31 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Loguję się do gry. Skróty klawiszowe, czyli cyfry co są przypisane do paska nie reagują, a nawet jak wybiorę strzał na pasku to statek od razu przestaje. Mogę się tylko ruszać i pisać na czacie. Proszę o pomoc.

2. Sprawdzałeś czy przypadkiem skróty nie zostały zresetowane? Sam tak kiedyś miałem że po wylocie na mapkę okazało się że nie mogę używać białki/rsb, formacji itp. jak się okazało jakimś cudem klawisze się zresetowały..
    Z tym nie pomogę, może napisz do PT?

-V-E-G-A-70 lubi to.
  3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Jak wybierasz z paska szybkiego wyboru to klikasz raz, a jak z paska gdzie masz wszystkie elementy(podzielone na kategorie amunicja, CPU, miny itd.) to klikasz dwukrotnie. Jeżeli klikałeś dwukrotnie na pasku szybkiego wyboru na jakąś amunicję to mogłeś uzyskać efekt taki jak opisujesz(oddałoby 1 salwę).

Jeżeli klikasz poprawnie to wykonuj następujące czynności aż do momentu naprawienia błędu:
    1. Czyszczenie przeglądarki(w szczególności pamięć podręczna i cookies). Czyszczenie wykonuje się przy zamkniętych kartach(może być tylko otwarte np. google)
    2. Aktualizacja flasha. Pobierasz plik instalacyjny stąd: >>>KLIK<<<. Tam wybierasz swój system i przeglądarkę z której korzystasz, po czym odznaczasz "oferty opcjonalne"(no chyba, że z nich chcesz korzystać to wtedy zostawiasz). Dalej raczej wszystko wiadomo.
    3. Aktualizacja przeglądarki(jeżeli nie była aktualizowana od co najmniej pół roku). W przypadku Google Chrome nie musisz raczej tego wykonywać, gdyż chrome dawniej sam się aktualizował(nie wiem jak to teraz jest). W przypadku przeglądarek opartych na chrome należy ten punkt wykonać, gdyż potrafią mieć zablokowaną autoaktualizację.
    4. Piszesz do pomocy technicznej.

Jeżeli w czasie wykonywania kolejnych kroków coś się polepszy to proszę zaprzestać dalszych kroków i napisać tu stosowny post.

Gra--->>>Ustawienia--->>>Klawiatura i tam sprawdź czy nie zresetowały się ustawienia.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

-V-E-G-A-70 lubi to.
  4. Dziękuję za wszelką pomoc. Faktycznie okazało się, że skróty klawiszowe magicznie zostały usunięte nie wiadomo dlaczego. Jeszcze raz dzięki. Temat do zamknięcia ;)

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Temat zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.