Nie mogę wejść na mapę

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika NocnaFuria, 20 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

mam chromka - nie działa :(
    na lisku - nie działa :(
    maxthon - nie działa :(
    do trzech razy sztuka - dalej nie sprawdzam :)
    znaczy, że znaleźli czarną dziurę do której wpadli i nas z nimi wciągło :)
    znając BugPoint, wygrzebią się za jakiś czas, a nam na otarcie łez dadzą po jednym bosterku i 2 szt energii do kociołka :)

Ostatnie edytowanie: 21 listopada 2017
  2. Mam podobnie nie działa , a co z kalendarzem ?

3. Można mieć przerwę w logowaniu bodajże cztery dni i głównego końcowego bonusu się nie straci.

Ja bym raczej zapytał, co z sepromem...

4. Rafael128

Rafael128 User

Ja już pisałem że nie mogę też się zalogować na mapę ale żeby nie stracić bonusu to zalogowałem się na telefonie z przeglądarki puffin i się udało mi zalogować na mapę i odebrać bonus.

5. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

proponuję podczas najbliższego mhh podwoić, ba potroić, albo co tam popięciokrocić, albo nawet jedenastokrocić przelewy, sms-y i inne przepraszającobłagalne datki dla BugPointu, żeby nie daj boziu znów was nie skarcili brakiem dostępu do gry.
    ani-chybi, jest to kara za zbyt mały strumień kasy, jaki ślecie zapracowanemu Bug-Pointowi :)
    a tak na poważnie, przynajmniej oczka odpoczną i ścięgienka w przepracowanych paluszkach zdążą się zregenerować do najbliższego ewentu prometeuszka :)

6. prawdopodobnie dzis wieczorem albo jutro rano bedzie działac pozd

7. Ale żeby prawie dwa dni implementować eventa ? :confused:

Może przy okazji boty usuwają, hehe.

8. Takie_buty

Takie_buty User

Witam All:)
    Czytam i dziwię się Wam - narzekacie że nie można się zalogować trudno tak już jest nie pierwszy raz. Gra zacznie działać ponarzekacie jeszcze troszkę i rzucicie się w wir "odrabiania" pow i pd, w końcu temat ucichnie. Niektórzy z Was piszą o pieniążkach przelewanych dla BP przez graczy moim zdaniem tak jest, było i będzie więc nie widzę najmniejszego sensu poruszać tego tematu ponieważ to indywidualna sprawa kto i ile wysyła, każdy decyduje sam za siebie. Boty są odkąd pamiętam i to też sprawa każdego z graczy używając "udogodnień" w grze czyli każdy odpowiada sam za siebie. Pozdrawiam i szerokości na mapach i cierpliwości.

9. Bot to nie "udogodnienie" tylko nie uczciwość,nazywajmy rzeczy po imieniu...
    Firefox nie działa,Chrome działa (przynajmniej u mnie)

10. Rzeczywiście udało mi się zalogować i odebrać nagrodę przez przeglądarkę Puffin.... na telefonie, o żadnej normalnej grze nie ma mowy i trzeba czekać na pomoc od supportu.

EDIT:
    u mnie nie działa to i to Sauron :)

11. U mnie nie tez nie dziala na:
    IE :D
    maxthon
    chrome
    opera
    Firefox

12. T0środek

T0środek User

trzeba czekac

13. SMS_Moltke

SMS_Moltke User

Jeśli dobrze pamiętam (tyle że sporo miałem przerw, więc coś mnie mogło ominąć) to chyba rekord?
    Czy ktoś pamięta większy prezent od BugPointa?

14. No to proszę tu dla wszystkich ciekawa informacja z discord'a ;) jeżeli ktoś nie używa.

[09:28] Baracus: @everyone We have looked into the reports of issues getting the game client to load, but we have not been able to identify any issues on our end. We are able to log onto all the servers that have been reported without issue. Please remember to clear your cache, and perhpas try a different browser as a first possible fix. We will continue to investigate.

15. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Korzystam z przeglądarki Maxthon. Po wyczyszczeniu przeglądarki (pliki tymczasowe i ciasteczka). Po tym zabiegu gra załadowała się bez problemu.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

16. Teraz ja:)
    Wyczyściłem te ciasteczka w końcu itd.
    Na chromie nadal się ładuje tak jak było, bez zmian.
    Za to na Microsoft EDGE po tym zabiegu udało się zalogować:)

17. Rafael128

Rafael128 User

Ja nadal nie mogę.

18. Nie da się wejść zamiast nowych dresów do peta GRĘ NAPRAWCIE denerwuje już to wasze pisanie o cache nie tu leży problem nadal 4 przeglądarki i nie działa!!!

19. Nie działa na IE, Firefoxie i Chrome :)
    Bigpoint naprawcie to !!

EP1C_25 lubi to.
  20. EP1C_25

EP1C_25 User

instalowałem każdą przeglądarke, na zadnej nie działało, i przed kazdym odpaleneiem nowej czysciłem ciasteczka....

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.