Nie wiem ile czasu ...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Jesion13, 10 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jesion13

Jesion13 User

... mnie nie było, ALE wróciłem :D jak widać sporo się zmieniło ktoś mnie pamięta ? Może spod starego nicku na Skandynawia 1 -ŁapaczMyśli- ?
    Jeśli nie to zaczynamy od 0 do bohatera :p

2. Lepiej nie zaczynaj, już nie warto ;)

3. Jesion13

Jesion13 User

Czemu to że weszło trochę zmian nie znaczy że nie wolno próbować

4. Chłopie zrozum nie warto zaczynać od zera, a na pewno inwestować czas. Teraz napakowane fullki mogą Cię zdjąć na hita najwyżej trzy, zniechęcisz się bardzo szybko... naprawdę nie warto

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

Co wy gadacie teraz jest łatwiej niż kiedyś np można bić w grupie i dzielić kredki i uri czego kiedyś nie było. Poza tym czasem lepszy gracz pomaga tym słabszym oczywiście nie przy strunerach ale już tak jak ktoś się meczy z devo czy sibelonem na 1 gali to ja czasem pomogę i wam tez polecam. Pomaganie jest cool ;) Kolego kilkanaście leveli wskoczy Ci raz dwa :) Powodzonka

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Witam ;)
    Ja osobiście Cię nie znam bo nie grałeś na moim serwerze ;)

Warto zaczynać od 0 ;) Dzisiaj nowi gracze mają wiele łatwiej niż za czasów starego Klienta kiedy to wóczas zaczynałem grę ;) Sam nie całe 2 lata temu wróciłem do gry i zaczynałem od starej FE i też nie było łatwo odnaleść się po tym zmianach ale się odnalazłem i na obecną chwilę dużo mi nie brakuje do tak zwanej SFE jak to powiadacie :p

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

7. Jesion13

Jesion13 User

Rozwijam skrzydełka swojego leonova na global ameryka 4 pod loginem Jesion13. Ja akurat zaczynam od feniksa i fakt faktem bardzo szybko mozna się już dorobić tego co kiedyś było mniej osiągalne np mam leona za 30 k kredytów a gola i vege za 100k kiedyś nie do przyjęcia nie przejmuję się tym ze od nowa ładuję urkę w profil pilota i że weterani srwera mają mnie na strzał :p każdy kiedyś zaczynał od feniksa a jak wyżej już pisaliście kiedyś było ciężej bo było było duuuużo ciężej a jakoś nikt nie narzekał chyba tak jak tu teraz ?
    Co by nie było, co by się nie działo. Miło jest tu wrócić :)

8. Alfa.Star

Alfa.Star User

no pozmienialo sie dzis grajac z kims w grupie jednego dnia mozna zarobic na golca a kiedys sie gralo i gralo. w dodatlku jak nie wygrales licytacji kredki i tak przepadaly chyba czy zle kojaze?

9. Jesion13

Jesion13 User

Tak dokładnie potrafiło się wtopić kilka milionów bo nie było widać kto ile stawia teraz co innego mierzysz siły na zamiary a jak przegrasz to nic nie tracisz i zbierasz dalej

10. Alfa.Star

Alfa.Star User

no wlasnie to jest dobra zmiana dla poczatkujacych ktorzy ciezko zbieraja pierwsze miliony np na drona i w razie czego ich nie traca :) powodzonka w grze :)

11. Jesion13

Jesion13 User

dokładnie mi już się zwraca inaczej wtopił bym łacznie z 20 mil ? A że pracy trzeba włożyć w konto to było zawsze dokat pamiętam :)

12. Alfa.Star

Alfa.Star User

no tak teraz nawet trudniej miec wypasione konto bo w sklepie ani na aukcji nie ma lf4 wiec wiecej pracy ale za to jaka przyjemnosc jak juz sie je zrobi :)

13. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Pamiętam jak u mnie na global europa 1 wtapiałem na irysy po 330 mln ;) Specjalnie wstawało się wcześnie rano na auckje a i tak się wtapiało grube miliony ;) A teraz zwracają kredyty, a na dodatek za wygraną aukcje, gdy ma się premium , zwracają 5% kredytów ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 listopada 2015
  14. Alfa.Star

Alfa.Star User

Dokładnie całkiem co innego a i tak na czacie widzę jak niektórzy narzekają ze nie wygrali bo ktoś ich przebił na golcu czy czymś innym :D życia nie znają :) teraz niby łatwiej przebić bo się wie ile stawiać ale i to i tak jak mówię ukłon w stronę tych co mało mają bo im się zwraca :D

15. Przenoszę temat do działu ''Kącik mówców''. Temat nie dotyczy żadnego gracza.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

16. Alfa.Star

Alfa.Star User

mnie ciekawi jak tam autor tematu sobie radzi jaki level wyposażenie :p

17. Jesion13

Jesion13 User

3 chale w każdym coś innego jest pakiet napędów do vegi/gola trochę PP trochę porządnych osłon, mało czasu na grę bo problemy z internetem aczkolwiek w wolnych chwilach daje radę :)

18. Alfa.Star

Alfa.Star User

no i dobrze :D

19. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Temat nieaktywny, zamykam

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.