Nie wygodne tematy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika CHARON[S^F], 15 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy takie tematy powinny być na furum ?

1. tak

50,0%
  2. nie

0 głos(ów)
    0,0%
  3. być może

50,0%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zawsze myślałem ze FORUM jest dla grających w daną grę, jak myślę jest to forum dla grających w Dark Orbit i tu na forum powinno się pisać o tematach które dotyczą gry i grających w nią graczy itd. Jednak to co obserwuje to jedynie czysty interes BP ,zabraniający mówienia na forum czego kolwiek na temat gry co jest złe.Za takie tematy jak się dowiaduje możemy otrzymać nawet kary, słowa bolą i są niewygodne ??ale słowami tez można wyjaśnić problem i się bronić a nie straszyć i wprowadzać na forum dyktaturę. W temacie który napisałem nie było nic obraźliwego a na odpowiedz pomocy technicznej na tematy które przestawiłem w "Ciemna strona Dark Orbit powraca" czekam do tej pory i cisza ,dlatego zapytam czemu to MOD_SZYBKACOBRA straszy mnie karami ?mam nadzieje że ów MOD to nie inkarnacja znanych dyktatorów.
    file:///C:/Users/Samsung%20R780/Desktop/Pomoc%20techniczna%20-%20Znikajace%20tematy%20z%20forum%20_%20DarkOrbit%20PL.htm

Link z całego posta usunięty. I tak byśmy nie zobaczymy co się w nim znajduje no chyba że oddałbyś nam swój komputer :p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 marca 2016
    *emel* lubi to.
  2. Ok zrobimy tak, przywrócę wam pierwotny temat o ciemnych stronach mocy i darth'ah Vader'ach. Przypominam tylko że:
    • nie wolno wam podawać nazw programów/botów,
    • nicków graczy których uważacie za oszustów
    • pytać o boty (jak zdobyć, czy warto itp.)
    • opisywać ich działanie
    • spamować, wyzywać się
    Dodam tylko od siebie że łapanie botów to wyścig który nigdy się nie kończy, również nie ma w nim zwycięzców i przegranych. Co z tego że programiści nauczą się je wykrywać (co czasem jest trudne) skoro za chwile powstaną nowe wersje. To tak jak z piractwem, firmy wymyślają tysiące zabezpieczeń a i tak znajdą się ludzie które je ominą/złamią.

Link do przywróconego tematu:
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/ciemna-strona-dark-orbit-powraca.103239/

Pozdrawiam i Zamykam
    SMOD_Myśliciel

3. *emel*

*emel* User

CHARON i tu sie mylisz to forum już dawno przestało pełnić swoją funkcję, nie wiem z czego nasza ekipa bierze przykład i tak durny regulamin, (bo o ile sie nie myle to fora są po to aby pisać, wymienić sie swoją wiedzą, problemami, pomysłami itd), a to forum jest specyficzne a nawet bardzo specyficzne bo tutaj tylko możesz - (kurcze co właściwie tutaj możesz ?) NIC

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.