Niedopracowany event...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *RONIN*, 24 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *RONIN*

*RONIN* User

Przez niedopracowany event sypie się Wam cała gra......
    Normalnie przypominają mi się poczatki DO kiedy użytkowników było z 50 razy tyle......
    Zalogowanie problem, zmiana statku - problem, zalogowanie na mapę - problem /wylogowywuje po 3 sek./.
    Ludzie / z DO/ czy aby na pewno wiecie co robicie ?

Po 30 minutach logowania się na mapę konkluzja może byc tylko jedna: wsadźcie sobie tą ,,grę" razem z ,,eventem" w dolną część pleców o nieszlachetnej nazwie !!!

Ja szukam rozrywki w wolnym czasie a nie dowcipnisiów, którzy będą grać....mi na nerwach !

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2017
    -dshh14-, *MISZELKA* oraz STATEKWIDMO lubią to.
  2. Mając spory bagaż doświadczenia mnie już te błędy nie wkurzają a bawią. Lepiej wyjść z domu i wrócić do gry za parę dni jak coś poprawią bo o całkowitej naprawie nie ma mowy :D

3. *RONIN*

*RONIN* User

Słuszna uwaga.
    Dalej wyrzuca mnie z mapy gry, więc biorę ,,urlop" /nie pierwszy zresztą/ :)
    To nie te czasy, że w sieci nie było dla DO alternatywy......

4. Ghost_User

Ghost_User User

Sam BP stworzył alternatywę dla Darkorbit : Battlestar Galactica Online. Na razie nie jest jakoś zepsuta a na brak graczy nie narzekam, ale patrząc na to, co się dzieje tutaj, czekam aż kompletnie zniszczą wszystkie swoje pozostałe gry.

5. *RONIN*

*RONIN* User

Widać, że coś ,,naprawiają".......
    Efektem tych napraw jest tworzenie nowego, jeszcze większego ,,obciachu".....
    Darkorbit UWAGA !
    Jeszcze trochę i przebijecie dno w dnie........

6. Myślę że to już dawno się stało i leci coraz niżej ;)

7. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Jakiś spadający meteoryt przegapiłam ? :oops:
    Ale tak źle chyba nie jest. Wiem,że jest wiele irytujących błędów, że ciągle coś nie działa tak jak powinno, ale jednak ja osobiście gram z ludzmi i dla ludzi -którzy są fantastyczni..I chociażby dla Nich warto się logować.

8. Ghost_User

Ghost_User User

Bez przesady, jeszcze są na dnie oceanu, ale już wkrótce wpadną do rowu oceanicznego i już się z niego nie wydostaną.

9. Zazdro ja nie mam z kim grać :p Bo każdy "kolega" gra pod siebie i dla siebie :p

10. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No co Ty opowiadasz :D
    To zapraszam do Nas, zmiana serwera nie boli (podobno ) :rolleyes:
    Wiesz, inaczej się gra gdy się zna swój klan ze zlotów, gdy się spędza tyle czasu razem.. Wtedy rywalizacja jest zdrowa

11. Nie boli ale z UFE przenieść się na nic i od początku xD Trochę bardzo się nie chce szczególnie że nawet na jedynce już nie chce mi się grać :D

12. MOD_Moth

MOD_Moth User

Brak aktywności zamykam,

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.