Niestabilne LF-4

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ɑ↑ᵴᵯ↑ᵴᵸɇᴚ, 26 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam ponownie! :)
    Dzisiaj z skrzynki Prometeusza wypadło mi:
    Otrzymałeś 1 rudę typu Niestabilny laser LF-4.
    I faktycznie mam to w ekwipunku i nie wiem co z tym zrobić :/
    Jaka jest różnica między normalnym a tym?

2. tez je mam
    nic nie rób lf4 normalne stale 200 obrazen ,a to niestabilne ma zmienne obrazenia od 128 do 220

3. poland102

poland102 User

tzn jak masz komplet lf4 plus ulepszenia to nie zmieniaj ale jak brak lf4 to wkładaj!!

4. No nie mam kompletu więc mówicie żeby wymienić LF-3 na to Niestabilne?

5. tak poniewaz lf-3 strzela stale 150 a ULF-4 ma dmg od 128-220 czy jakos tak i masz szanse na wiekszy dmg czesciej

6. Zakładać w drony? Bo słyszałem że np. Spectral lancer czy jak to tam się nazywa w dronach wali tylko za minimum :/

7. poland102

poland102 User

jeśli masz ulepszone drony lub komplet havo to jak najbardziej a jeśli nie to nie ma znaczenia

8. Havo zbieram a dronów jeszcze też nie ulepszałem no ale i tak wymieniłem już i niech będzie ;) zdobędę LF-4 zwykłe to wymienię i tyle :D
    Dzięki za odpowiedzi a temat do zamknięcia

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Kłódeczka.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.