Nietypowa sytuacja na 4-5 Mapie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika _Marcineq_, 4 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Marcineq_

_Marcineq_ User

Witam. Przed chwilą grając z bratem biliśmy sobie ubermk.
    Nic nadzwyczajnego, ale puszczajac kamyka ( brat golec) bracki padł od kamyka o_O.
    Bug czy co?.

2. Jeżeli puszczając miałeś go na targecie mógł kamyk na niego przejść lub jest z innej firmy

3. _Marcineq_

_Marcineq_ User

A dodam że ta sama firma HEMP :)

4. Nie pierwszy i nie ostatni raz przydarzą Ci się jeszcze dziwne rzeczy w tej grze.

Ja latałem kiedyś w grupie z kolegą i biliśmy statki. Skoczyłem przez portal na inną mapę, on zaraz za mną.

Po drugiej stronie na środku portu stał wrogi statek, zaznaczyłem go i wypaliłem z laserów bo a nóż mógł nie mieć strefy ochronnej. Niestety miał i zamiast niego ubiłem swojego kumpla, który w tym samym czasie pojawił się tam gdzie był także on.

Byliśmy z jednej firmy i dodatkowo poszedł mi na minus dlatego.

Ostatnie edytowanie: 4 maja 2015
    tomallo99 lubi to.
  5. _Marcineq_

_Marcineq_ User

A byliście w grupie i ta sama firma? :) BO gram kilka lat w tę gre i 1 raz mi się coś takiego zdarzyło :)

6. jedyne wyjasnienie to takie ze miales go na targecie i wtedy cel moze byc z tej samej firmy nawet w grupie to takze wtedy na niego dziala pole razenia "kamikadze peta" a to ze kamyk ostro bije w hp mial zylke i pekl

7. _Marcineq_

_Marcineq_ User

Właśnie 1 raz to słyszę . Bo własnie jestem na kubikach i jakoś brat nic nie dostaje z kamyka :)
    A dodam że zrobiłem tak jak napisałeś.

8. zapewne trzymales go na targecie gdy go chciales naprawic ale nie zrobiles tego i go niechcąco zniszczyłeś
    takze mozna napisac ze temat do zamkniecia

9. _Marcineq_

_Marcineq_ User

Zrobiłem to i tez to samo . Czyli nic nie dostał :)

10. spróbuj jeszcze raz stancie kolo siebie (bedac w gr oczywiscie)i pusc kamyka i miej na nim target nie ma innej opcji (chyba ze jej nie znam)

11. _Marcineq_

_Marcineq_ User

No właśnie tak zrobiłem ereziel123 i nic :) nie ma co dalej drążyć tematu . Myślałem że coś zmienili znowu ale to musiał być jakiś bug po prostu :)

12. w takim razie temat do zamknięcia.ta gra kryje w sobie wiele bledow i jeszcze je odkryjesz.np podczas ostatniego eventu na demanery stoje sobie na skrzynce i mnie niszczy mój kolega i zas do niego "odpalam"dlaczego mi to zrobil a on mowil ze mnie nie atakowal nic za mnie nie dostal i nie mial notki w dzienniczku i mowil prawde ja mialem w dzienniczku ze on mnie zniszczyl a on nic nie mial w dzienncziku

13. _Marcineq_

_Marcineq_ User

Ja już widziałem od groma błędów :) a ten mnie troszkę zadziwił szczerze mówiąc ;)

14. i napewno znajdziesz jeszcze nie jeden w tej grze wszysto jest mozliwe

15. Mechanizm Kamikadze nie działa na statki własnej firmy jeżeli zadziałał to wystąpił błąd jakich wiele w tej grze
    zresztą nic mnie nie zdziwi juz jak padłem w konfrontacji z graczem wrogiej firmy a w dzieniku bylo ze ubiłem i zostałem ubity przez samego siebie i nie bylo mowy o podobnych nickach po prostu w dzienniku bylo ze sam sie ubiłem także jeszcze wiele cudów przed wami kosmiczni piloci ;)

Andromeda5 lubi to.
  16. Andromeda5

Andromeda5 User

Jest jakiś błąd w Grze bo mi się w ciągu ostatnich kilku dni przytrafiło już parę razy, że Pet-y mogą zadać obrażenia własnej Firmie.

17. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Szanowny graczu jeżeli miałeś zaznaczony statek swojej firmy i puściłeś kamyka to na 100% pet nie reagował ale jak nie wyłączyłeś kamyka i podleci jakiś alien i zacznie do Ciebie bić wtedy kamyk leci na golca bo masz go zaznaczonego:p

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

18. _Marcineq_

_Marcineq_ User

MOD_Sebanov pisałem już do -ereziel123- , więc nie będę się powtarzał i niepotrzebnie zaśmiecał temat.
    Proszę o zamknięcie tematu . Zrobiłem jeszcze raz to samo co pisaliśmy wyżej i brat nie dostał kamyka .
    Po prostu jakiś bug/błąd gry był i tyle :).

19. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

No to zamykam:)

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.