Niewinna

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -Niewinna-, 25 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Oympic

Oympic User

Ten napis w sygnaturce sugeruje coś innego :p

2. -Niewinna-

-Niewinna- User

Bry i miłej niedzieli :) Cóż ciekawego teraz czytasz?
    No to mogę napisać, że to wszystko wina Kasi :D
    :rolleyes:
    Uwielbiam sprzeczności :)

3. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

No tak, dobrze, że jest na kogo zwalić i dalej możesz być "niewinna" :p

4. Doberek ;)
    Udało mi się dorwać nową książkę Kerrelyn Sparks :rolleyes:
    Miłego dzionka :)

5. Oympic

Oympic User

A to ciekawe, a np. słodko gorzką sól? :p

6. -Niewinna-

-Niewinna- User

O, dokładnie :p
    Mam taką jedną osobę, na którą ciągle zrzucam winę :D
    Bry :) O, czytałam dwie książki tej autorki ;)
    oscypki z żurawiną są przepyszne + gorzka herbata, tylko taką piję :)

7. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Nieładnie, nieładnie :p
    Dobrze, przynajmniej nie zrzucasz winy na wszystkich co się napatoczą przypadkiem :p

8. Oympic

Oympic User

Mmm, to jak jutro wstanę to przyniosę do tematu :p

9. Bry bry :)
    A ja już 14-tą ;)

10. -Niewinna-

-Niewinna- User

Jak mi nie powiesz co było w sejfie, to na Ciebie zacznę zrzucać :p
    To czekam :p

PS. Wstajemy! Co to za spanie :D
    Ja aktualnie czytam Browna "zaginiony symbol" :)

11. fzs_600

fzs_600 User

Hej Marta :) mówisz ze lubisz wędkowanie no no :) to niespotykana cecha u kobiet :)
    W takim razie muszę Cię kiedyś zabrać na ryby;) mam nadzieję ze się zgodzisz :)

12. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Wcale się nie boję :p

13. Doberek ;)

Czytałam jego "Kod Da Vinci" i "Anioły i Demony". O widzisz! Już wiem co będę czytać jak tą skończę :D

Miłego ;)

14. -Niewinna-

-Niewinna- User

Zdarzają się też takie kobiety ;)
    Na motorze? :) Żółwika i cały zestaw posiadam, w garażu stoi GSX 600f :)
    Drogi dolnego śląska? no to sąsiedzi.

Pozdrawiam

Coś ściemniasz, widać to pominie :p
    Kod da vinci oglądałam, książka czeka na przeczytanie, anioły i demony też czekają :rolleyes: wypożyczone mam również "Inferno", a Symbol polecam ;)

15. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Nie ściemniam, najwyżej znów mnie zakopiesz :rolleyes:

16. fzs_600

fzs_600 User

Teraz to już całkiem mnie zaciekawiłaś, spokoju Ci nie dam :p To mówisz ze masz GSX to na motocyklu też jeździsz no no no Kobieta Ideał:)
    Oczywiście ze na ryby wybierzemy się motocyklem:) A z jakiego województwa jesteś?
    A wrzucisz zdjęcie GSX :) bo strasznie mnie ciekawi:) Pozdrawiam

17. -Niewinna-

-Niewinna- User

Nie zakopię.... masz sejf, to jesteś bezpieczny :D
    Jak będziesz zbyt męczący, to Cię pogonię :D

Jeżdżę takim, którym mnie zabiorą ;) Coraz więcej osób z moich znajomych zdaje prawko na motor, tak więc mamy już sporą grupkę. Najczęściej, dzięki uprzejmości, mam możliwość polatania właśnie na GSX, a ostatnio również na Hondzie CBR 600 :) Czasami garaż mam "zagracony", bo jak to mówią - u mnie w garażu każdy motor się zmieści ;)

Prawko miałam w planie zdawać. Pojeździłam trochę na bartonie TZR 50... cóż to jest :rolleyes: ale na początek zawsze coś. Potem trochę ze znajomym na GSX i miłość do szybkiej jazdy pozostała :) Znając swoją upartość, to w końcu się skuszę i to prawko zacznę robić. :)

PS. Wrzucę wieczorkiem :)

18. fzs_600

fzs_600 User

Nie no nie możesz pogonić kolego po ,,fachu" wkońcu kochamy szybką jazdę itp:) Prawko zrób koniecznie bo naprawdę warto ja na motocyklach jeźdzę już kilka lat. Też mamy taką gróbkę okolo 30 i sobie latamy po ololicy, znajdziesz u nas różnego rodzaju motocykle tak że do wyboru do koloru :) No CBR-ka też ładna letałem trochu ale przerzuciłem się na Fazera 600 i tak dwa stoją koło siebie :) treza mój brad dosiada CBR-ki.
    A skąd jesteś dokładnie? bo może jechaliśmy kiedyś razem albo na jakimś zlocie się spotkaliśmy a nawet nie wiedzieliśmy :p

19. Oympic

Oympic User

Zapomniałem że na boisku mi internet nie łapie :p Jutro doniosę jak wstanę przed 15rano :p

20. -Niewinna-

-Niewinna- User

Mogę.. mogę.. :p
    Wiem, że warto. Tylko trochę mało czasu. Chociaż jak się człowiek uprze, to czas też się znajdzie.
    CBR-ka jest moim zdaniem średnio wygodna, chociaż ja aktualnie bardziej patrzę okiem osoby siedzącej na tyle ;) Jeśli zdam prawko, to bardziej interesują mnie typu GSX. Chociaż to ciężkie strasznie :) Dolny śląsk, więc może gdzieś przelotem się minęliśmy, kto wie :)

No wiesz? A ja czekałam na te oscypki :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.