No to już chyba prawdziwy koniec grania jak boty bija kubiki.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Andromeda5, 22 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andromeda5

Andromeda5 User

Czy support może wiem co można zrobić aby taki program nie psuł gry ? Przy obecnych bezsensownych zasadach gry, ludzie w tej grze zaczynają być całkowicie zbyteczni.:p
    Hehe, to jest kolejne ukoronowanie nieprzemyślanych reguł panująych w grze. :mad:
    Na koniec pytanie czy Polska Pomoc Techniczna może polecić jakiś "dobry program" który by nas zastąpił przy klawiaturze bo my ludzie nie mamy specjalnie żadnych szans z automatami ? :(

2. мαяudα

мαяudα User

a co na kazdej mapie x-3 sie dzieje :D bija sie gracze o mordony i saimony :D

3. Tu nie chodzi o nieprzemyślane reguły, lecz o wadliwe programy antybotowe. Pewnie nie pamiętasz czasów, gdy bigpoint walczył ostro z botami. Mieli oni wówczas skrypt, który wyłapywał każdego jednego bota. Problem polegał na tym, że skrypt postrzegał niektóre sterowniki do myszek jako bot, w wyniku czego dużo niewinnych graczy straciło konta. Przez to BigPoint musial zrezygnować z tego programu. Obecnie zbliżamy się do czasu, gdy Adobe zakończy dystrybucję Flasha (luty 2020). Wtedy też DarkOrbit dostanie nowego clienta. Myślę, że w centrali mają w związku z tym dużo ważniejszych rzeczy do roboty, niż pisanie nowego programu antybotowego, który za pol roku i tak bedzie bezużyteczny. Pozostaje nam tylko czekać i tolerować graczy, którzy grają nieuczciwie. Myślę, że wraz z wprowadzeniem nowego clienta DarkOrbit, zostanie tez zaaplikowany program wykrywający boty i era oszustów dobiegnie końca.

4. Nathersis

Nathersis User

Dobiegnie też era końca gry, bo liczba statków na mapie zmniejszy się o 3/4. Boty były, są i zapewne będą. Chyba pozostaje się z tym pogodzić i cieszyć, że misje na graczy nie stanowią żadnego problemu.

5. Andromeda5

Andromeda5 User

Boty były i bedą, trzeba tylko walczyć aby ograniczyć to zjawisko lub zepchnąć je w miejsce (na mapy) gdzie będzie jak najmniej przeszkadzało. Walka z botami trwa od wielu lat i nigdy się nie skończy jak będzie to gra payTOwin.

6. Cupak

Cupak User

Teraz to prawdziwa:

7. Liczba statków zmniejszy się co najwyżej o 1/4, bo tylko część botów skończy grę. A reszta w końcu ruszy cztery litery i zacznie grać sama. Tak już kiedyś było i tak będzie też teraz.

8. Cupak

Cupak User

Ja przewiduje, że gra się prędzej skończy niż boty znikną :rolleyes:

9. Za niedługo BP wprowadzi swoje boty za kase

Andromeda5 lubi to.
  10. Cupak

Cupak User

:rolleyes: Zatrudniałoby się w bazie wirtualnego pilota za 5 000 urki na godzinę :D Potem taki pilot miałby różny poziom doświadczenia oczywiście za odpowiednią opłatą, na najwyższym ubijałby nawet graczy :rolleyes: W taki oto sposób BP wygrałoby z pirackimi botami.....

Andromeda5 lubi to.
  11. poland102

poland102 User

myślę, że faktycznie bp z botami zrobi podobnie jak z kiedyś z bosterami...po wszelkie dobra do pewexu:) /nazwa znana starszym graczom/:)

Andromeda5 lubi to.
  12. W taki oto sposób DarkOrbit stało by się jedną wielką symulacją sztucznej inteligencji. A stwierdzenie, że "pośród botów, zdarzają się śladowe ilości graczy" zyskało by dużą wartość :)

Andromeda5 lubi to.
  13. Ankalagon

Ankalagon User

Tylko, że granie w takiej "atmosferze" traci sens. Ta plaga przybiera na sile ale się nie ma co dziwić, polskie serwery w porównaniu z globalnymi są wolne od autopilotów.
    Kiedyś też tak myślałem, że porobić misje na statki bijąc boty - ale tak się zastanówcie - gracie dla misji i sztucznej rywalizacji o to kto ile ma laserów i urki i wrót naklepał i PD natłukł czy przyjemności powiązanej z realna rywalizacją ?
    Ja powiem tak, osobiście nie mam przyjemności i powoli przestaje grać bo to jest nudne. Rozmawiając ze znajomymi to co przysłowiowe drugie zdanie to temat boty kto jakiego używa itp. Po prostu bezsens - wieczna pogoń za bzdurami produkowanymi przez BP w postaci laserów, dresów itp To tak jak by na ten czas powrócono z produkcją maluchów i co miesiąc aby zwiększyć sprzedaż z taśmy montażowej wypuszczano malucha w innym kolorze :). Zapewne na zakup autka to nie podziała ale tutaj w tej grze nie jeden traci głowę. Zastanawiam się tylko kiedy BP wypuści statek w kolorze tęczy i kto będzie lansował się z takim dresem :))

BP nic z tym nie zrobi - to moje zdanie - ponieważ to jest kasa i nei raz gracze pisali o tym - latasz na bocie to i premke masz i podwajacze co jakiś czas kupisz itp biznes się kręci.
    Banów tez nikt się nie boi za bocenie - bo ci ludzie i tak nie grają - robią to za nich programy więc przerwa 1 m-c czy 2 m-c a po powrocie to samo.

BP nie wprowadzi ( moim zdaniem i według mojego widzimisię) botów za kasę bo to sprzeczne z ich polityką. regulaminu tez nie zmienią ponieważ przy nawiązaniu współpracy to jest dobry myk na machanie palcem w stronę producenta autopilotów.

Ostatnie edytowanie: 22 lipca 2019
  14. Zeus_33

Zeus_33 User

Im lepiej jest banować za pushing niż za bota.... kpina zabiłem gościa bo mnie bił typ mnie zgłosił i mi odebrali 30% wszystkiego hahahahahahhahahaa

Andromeda5 lubi to.
  15. To się odwołaj.

16. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

temat wątku chyba dotyczy czegoś innego.
    Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.