nowa frakcja helisa

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika shadow~clasher, 18 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. heh ja dzisiaj na 1-8 trafilem jedna czesc do zeuska :)

2. No to gratulejszyn. :rolleyes:

3. Słuchajcie z tą potrójną szansą na wylosowanie LF-4 to totalna lipa. Normalnie przy podwójnej na 100 kluczy muszą być 1-2 działka LF-4. Przy potrójnej na 100 kluczy liczba LF-4 wynosi 0.

4. A otwierałeś czerwone lub niebieskie skrzynie czy te zielone ?

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Potrójna czy podwójna szansa na laser LF-4 jest tylko w tych niebieskich i czerwonych skrzyniach ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

6. Czy z tych skrzynek bonusowych lecą części do kronosa ??

7. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Podczas tego eventu nie ma cześci do kronosa w skrzynkach ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

8. Jaka jest mniej więcej szansa w % na czesci do zeusa?:oops:

A ja byłem przekonany ,że event x3 dotyczy tych zielonych skrzyń:oops:.Lecz pomimo ,że nie ma x3 to na 3 klucze i skrzynki ,które zebralem trafiłem w 1 skrzynce [śmieci] ,w 2 oslone B02 a w 3 czesc do apisa ,którego juz mam:D.Wszystko to na 1-8 :D.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 czerwca 2015
  9. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

ŻBIKU !,
    "Potrójna czy podwójna szansa na laser LF-4 jest tylko w tych niebieskich i czerwonych skrzyniach ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK"
    może zdecydujcie się i dajcie oficjalne info, bo do niedawna przy akcji podwójnej na lf4 zbierało się je tylko z zielonych, albo wpadały ze złotych ale już bez mnożnika. piszesz, że tylko pienięznych jest x2 i x3 - ujednolićcie jakoś te info, bo to qpy już od jakiegoś czasu nie trzyma się.
    z zasady za złocisze (niebieskie i czerwone) bogatsze były w duperele i bez akcji %szansa :)
    ja dziś zbierałem tylko zielone, bo nie wydaję na grę pieniędzy i ..... - 2xLf4 pod rząd na jednej mapie po chyba 4 kluczyku :) takie cuda to od dawna mnie nie spotkały :)

10. widzialem na yt gracza bardzo zaufany i pokazywal i pytal sie cma w zielonych tez sa x3

11. LaserFire3

LaserFire3 User

Wszystko co wiem :)

12. A najgorsze jest zdzierstwo BP w tym evencie. Popytalem różnych graczy i wyszło, że ci, którzy wydAli na tą grę jakąkolwiek kasę wyciągali z eventowych boxow części do Apisa i Zeusa, a ci którzy nic nie wydali nie zdobyli ani jednej części! Co to wogóle ma być?! Nowa taktyka? 'Nie płacisz, zabierzemy Ci nagrody z boxow?'
    Sam zabrałem ponad 2 tysiące (statkiem, bo podobno tylko tak wpadają części) i ani jednej części nie mam a za to min więcej niż na mapach pirackich! :/

13. Tak już Ci zabrali... Gadanie takie, los

14. LaserFire3

LaserFire3 User

To okropne, a ja użyłem 200 energii na Zetę, a ona ma mniej części, pewnie to dlatego, że nie płacę… a nieee. To dlatego, że istnieje RNG (generator liczb losowych)

15. No sory, niektórzy po parę razy trafiali części z mniejszej ilości zebranych boxow, ja z 3k samodzielnie zbieranych nic, a tamci to zwykle byli full elity takie, że bez premki nie latają a na mhh też nieźle sypią

16. Też sypię i jakoś nie dostałem a zbieram ładnie

17. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

nie sypię, zbieram, nie płaczę że nie dają czegoś, czego nie dostaję, tym bardziej, że nie wiem czy dostanę, więc cieszę się z tego, co mam :)
    a dla zasady niemca poza premką nie karmię. wolę iść do kina lub na basen, niż słać w pieniądze w tzw. DO - dark otwór :)

JHM076 lubi to.
  18. E ~~Angello~~~ masz racje ,mi wpada dosyć średnio,bo wydaje tam parę złotych w sms-ach na grę ,raz na góra 3 miesiące i dostaje z tych skrzyń czasami fajne rzeczy.BP robi sobie z nas jajao_O

19. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności. Temat zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.