Nowa konfiguracja 'koła,

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ĝгαþâгž™•21•Λš™[ĦΣ®], 4 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam pytanie , kupiłem konfiguracje ,koła' nwm czemu ona mi nic niedaje bp pisze zeby ni kupowac konfiguracji to znaczy stracilem uri ???

2. FURION606

FURION606 User

ta formacja koła powinna dawać ci 5% szybkości więcej ,czyli na golcu na szybkiej powinieneś mieć prędkość 567 minusy jej to 20% DMG i spadek 5% osłon na sekundę
    trochę nie opłacalna ona jest plus opis z początku był błędny i wiele osób zmylił

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Na temat formacji do dronów wszystkie informacje znajdziesz >tutaj<.
    Tak jak kolega wyżej napisał formacja koła daje tylko 5% do prędkości i zabiera 20% dmg i zabiera 5% osłony na sek.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

4. no tak ale co teraz z zakupiona formacja która miała wiecej DMG. a nie mniej . inaczej nie zakupił bym jej??

5. *BARBARZYNCA*[]R[] zostaliśmy oszukani i do teraz brak jakiejkolwiek odpowiedzi od suportu na temat tego przekrętu produkt idzie do reklamacji ze strony graczy niech go zabiorą z wypo i oddadzą uri ale przecież możemy pomarzyć ze prawa konsumenckie będą respektowane i na tym sie skończy cały temat totalna zlewka , obym sie mylił .

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Na obecną chwilę brak jakichkolwiek informacji na ten temat . Czekajcie cierpliwie na te informacje, a nie wzbudzacie panikę ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

7. wydalem 150 tys uri pisalo ze daje 20 % bicia inaczej bym jej nie kupil Logiczne

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Ale my tutaj nie jesteśmy w stanie nic zrobić, trzeba czekać na informacje z góry.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

9. Mod_Matroz daj mi adres tego tłómacza . aby pomylic słowo zwieksza a zmniejsza !

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Ja tylko tutaj pilnuje porządku, nie mam takich informacji :p

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

11. Adresu do tłumacza nie znamy więc nie podamy jednakże chętnie podzielę się adresem słownika języka polskiego:p.

Jeżeli chodzi o tą nieszczęsną formację, w przypadku niektórych graczy (nie wszystkich) wina leży również po ich stronie, informacja o błędzie w tłumaczeniu pojawiła się na forum w 3 miejscach, na czacie też było o niej głośno więc braku wiedzy o usterce nie mogą sobie zarzucić.:rolleyes:

Już bez przesady, aż tak wredni to oni nie są, pieniądze raczej zostaną zwrócone skoro była to ich wina, może nawet zaszaleją i dostaniecie zarówno zwrot Uri jak i to Koło w prezencie (a co, pomarzyć sobie nie wolno?:D)

Co do autora tematu, szansa na zwrot jest jednakże opis został poprawiony w Piątek wieczorem, skoro temat został napisany dziś o 5 rano zakładam, że formacja również została wtedy zakupiona, chyba nie muszę pisać że w takim wypadku zwrotu nie będzie?:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

kris0211. lubi to.
  12. Informacja na forum o błędzie pojawiła sie po tym jak juz posiadałem formacje i sam zauważyłem ze cos nie gra myslalem ze to blad w naliczaniu nie tłumaczeniu a tu proszę zonk !

Ostatnie edytowanie: 4 lipca 2015
  13. a co do mojej to pisałem od razu do BP pomocy technicznej a gadanie na czacie czy tutaj rozmówki o niczym nie świadczą. OPIS BYŁ pod FORMACJą w momencie zakupu.

14. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.