Nowe Formacje Dronów (Cena,Opis)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kicek03, 30 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BARTEZ

BARTEZ User

Osobiście czekam tylko i wyłącznie na pierścień. Inne formację są zbyteczne. Graczy można spokojnie ubić na ćmie, a 150k urki wydać np. na klucze albo ulepszenia :) Pierścień + cytka = jakieś 3mln osłon, może być ciekawie. Przy obronie bazy, cytadela w końcu będzie pożyteczna :)

2. Sok_PL1

Sok_PL1 User

bp byc trudna firma ona nie rozumiec wiecej urka w grze=wieksza zarobek na rabatach i premkach,podwajaczach

ja tylko czekam az bp zacznie to trybic i gra zacznie byc znowu ciekawa

a formacje sa przydatne tylko 2 wiecej oslon,dmg i moze dla tych co bija range ta powazka

3. Czyli moje obawy się sprawdziły...Kolejne formacje dronów które dokładają wypasionym koksom (full herków i havocków) a słabsi mogą sobie popilnować portu. Dla mnie bomba. I ponawiam pytanie na które do dzisiaj odpowiedzi nie usłyszałem...Czym walczyć z tymi super graczami co to wystali się na palladium a teraz szpanują SFE, biją po 150-400k (to nie pomyłka, proszę mnie nie poprawiać) na salwę i udają że umieją grać.

PS. Uprzejmie dziękuję za urlop od forum. Zaczynam się bać pisać cokolwiek. Piszę w temacie który oficjalnie dalej nie istnieje a jednak teraz nawet grama upomnienia nie widać. :)

Andromeda5 lubi to.
  4. formacje beznadziejne i jedyna dobra formacja to ta na powazke gdy sie bedzie robilo np wrotka :) 180% wiecej oslony? kto z takim pomyslem pojechal? to ja na 35 oslonkach mam grubo ponad 1,5mln oslony wiec na tej formacji bede mial z 4 mln jak nie lepiej :D pozdro z podłogi

Andromeda5 i BARTEZ lubią to.
  5. JHM076

JHM076 User

Widac troche inaczej rozumiemy te formacje .Ja z poziomu slabego gracza a Wy -Teresa O i Jacek-z poziomu tych lepszych .Nie widzicie ze formacja pierscienia jest szansa własnie dla słabych graczy na ucieczkę chociażby? Reszta jest do walki ale to kazdy sam musi wykalkulowac czy cos wwarte-wg mnie nie .Jnna sprawa żeby zarobic tyle floty dla nowego gracza to prawie kosmos .Lub można szybciej -chodzić za mamusią :D

6. SuSzAk

SuSzAk User

Jak dla mnie formacja koła jest mega dla wegi z pusatem, robisz konfe z full speed i full bicie, nie tracisz osłon, a w razie potrzeby stabilka/emp i noga. Z tego co pamiętam na testowym podkręcony złotem z tą formacją miałem speed 614 albo coś koło tego, więc tylko lightening chyba może ją dogonić.

7. Kolego. Własnie nie zrozumiałeś mnie zupełnie. Sam nie jestem super wypas a jednak chciałbym powalczyć z "super napasionym" co to się na Falconach wyrobili. Myślałem że po wejściu formacji szanse słabiej wyposażonych zostana troche zrównowazone z tymi prokoksami. Jak widać...prokoksy dostali do łapki wyposażenie które będzie zmiatac w ułamkach sekundy...bo w sekundę to ja na dzień dzisiejszy spadam.

8. DracoNkP

DracoNkP User

Co?! Kto tu uważa, że Cytka nie jest dobra do obrony bazy? Chyba na globalu ktoś nie grał. Jak się bije około 50 graczy, a to zależy od nia bo nieraz jest mniej a nieraz więcej osób z dwóch wrogich sojuszy (bo u nas klany się podzieliły na dwa sojusze a i są klany i gracze nie związani z żadnym sojuszem tylko z firmą) to cytka naprawdę sprawia wiele problemów. Wystarczy że stoją dwie cytadele po jednej na grupe +moduły wszystkie na 16 lvl.. to białka się leje nawet przez 2 godziny non stop.

9. JHM076

JHM076 User

W takim razie poradzę Ci cos ladyTeresa .Pogodz się z tym że tych graczy już nie dogonisz .Rywalizuj z równymi sobie ,lub lej graczy(co ma miejsce) o kilka mld pd niżej

10. kris0211.

kris0211. User

Zdaje mi się, że brakuje formacji X - chyba że się już inaczej nazywa :)

11. kicek03

kicek03 User

Surgeon ma być na 100% pod koniec wakacji... Ponieważ osoby które wygrały ten dessign tak powieziały(chyba bp im napisali kiedy będą ludzi mogli mieć ten sam design nie wiem XD)
    We tam ludzie kupują boty i niszcza każdego bo zarabiają tyle uri w 1 dzień co Sfe w kilka dni i nie ruszając przy tym palcem... Ale ostatnie eventy były najgorsze jakie widział jedyny + inwazji i helisy to byly misje specjalne inwazca to było tylko niszczenie jakichś pająków i to wszystko, a helisa to praktycznie event który kusił żeby zakupić (niebieskie,czerwone) klucze do skrzyń.. Szansa na havok XD to są kpiny nikt nigdy chyba havi z tej skrzynki nie wyciągnął

Nikt nie wie ale... Ja tych ss nie robiłem :D gddybym wtedy byl na testowym to zrobił bym ss wszystkiego.. Mam ss tych formacji opisu itp. Ale nie wiem jak wżucić tutaj jakiekolwiek ss,foto

Przypominam o regulaminie ;) Nie piszemy posta pod postem ;) Nastepnym razem będzie banik za nie stosowanie sie do regulaminu ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 lipca 2015
  12. kolego ja to widze tak ty z tą formacją i tak nie masz szans z ćmą ponieważ ćma idzie w hp

13. kicek03

kicek03 User

Co ja mam z tym zrobić na tele nie da ssie edytować,usunąć postu, i ciekawe jak mam je połączyć skoro takiej opcji nawet nie ma nic z tym nie zrobię...

14. JHM076

JHM076 User

Kolego ,skąd wywnioskowałes że ja na ćmie latam ? -bo nie latam :eek:

15. i jaka bedzie tu najlepsza formacja na cubika ??:D

16. Takie sprostowanie i ostrzeżenie dla wszystkich, w polskiej wersji wkradł się błąd (albo ktoś nie zna angielsiego:p), formacja koła zabiera 20% DMG (według opisu ze sklepu na serwerach PL, dodaje), także radzę mieć to na uwadze przy zakupieo_O:confused:.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

BARTEZ lubi to.
  17. to czyli nie daje 20% DMG ??

to jaka formacja bedzie najlepsza na cubiki ??

18. Savnok

Savnok User

żółwia :D

19. Donatan

Donatan User

formacja szkoleniowa +20% dmg albo x
    przystosujcie te stare do 3d wysilcie sie

Ostatnie edytowanie: 2 lipca 2015
  20. kicek03

kicek03 User

Na Kubika najlepsz formacja to pierścienia :D +180% osłony -40%dmg... Cytka + pierścień kubik lekko pójdzie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.