Nowe Formacje Dronów (Cena,Opis)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kicek03, 30 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

1. widzę ze i ja mam co do podziękowania BP . zwrot uri i formacja jest , szkoda tylko ze nie jest tak jaki był opis , ale nie idzie mieć wszystkiego...

2. cross68

cross68 User

A co do formacji dronów koło to jest napisane że daje +20 dmg a w rzeczywistości jest odwrotnie czyli -20% dmg pisałem w tej sprawie do supportu i kazali cierpliwie czekać bo wkradł się błąd wielu graczy dało się babrać na tą literówkę w opisie zwiększa a zmiesza to jest kolosalna różnica :p

3. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Mylisz się . W opisie formacji jest poprawiony opis formacji koła. Jeśli nie ejsteś pewny co do formacji zajrzyj do FAQ, który znajdziesz tutaj ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

4. Jeżeli nie wyczyściłeś ciasteczek to możesz mieć dalej błędny opis formacji koła bo zostało poprawione w niedługim czasie po wykryciu tego błedu .

5. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Jeżeli nie wiesz jak wyczyścić przeglądarkę zapraszam tu.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

6. Elewation

Elewation User

Którą formacje opłaci się kupić do bicia alienów, kubików. Proszę o opinie graczy którzy na niej latali i wiedzą coś na ten temat :)

7. Donatan

Donatan User

ja mam szkoleniową,dobrze się na niej lata +20 % dmg,ale pochłaniacz 87/13 i mniej osłon i 5% mniej latasz

Ostatnie edytowanie: 13 lipca 2015
  8. Popieram. Wprawdzie do tego co napisałeś zabiera jeszcze prędkość (5%) ale w stosunku do nietoperza (który jest raz w roku i niewiele tańszy) jak dla mnie wypada lepiej.

9. Elewation

Elewation User

Nietoperza już mam właśnie sie nad tą szkoleniową zastanawiam

10. kris0211.

kris0211. User

Nie wiem, jaki czas temu zostało to zmienione i czy jest to dobry temat do napisania tego, ale zauważyłem, że w opisie formacji jest teraz tak:
    A wcześniej było tak:

Kolejna literówka czy też zmiana na lepsze?

11. Elewation

Elewation User

Podejrzewam że ukłon w strone słabszych graczy :)

12. Donatan

Donatan User

widocznie zmiana i to korzystna dla słabszych

13. Elewation

Elewation User

A więc kupiłem formacje szkoleniową i po kilku godzinach latania na niej moge ją z czystym sercem polecić :). jak lata się aegisem albo w grupie z aegisem tego minusu osłon praktycznie wcale nie odczuwam, speed`a mniej zabiera niż nietoperz więc tu także duży + :p

14. Donatan

Donatan User

wiecej sie zarabia na kubiakch

15. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Formacje wprowadzono, więc zamykam ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.