Nowe informacje o mapie drogowej!

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 17 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_THOR

BA_THOR Guest

Witajcie, Kosmiczni Piloci!

Jak wspominałem w poprzednim tekście, kampania marketingowa związana DarkOrbit Reloaded już ruszyła, a podczas odwiedzania różnych stron zapewne zwróciliście uwagę na nasz nowy wspaniały zwiastun. Mam nadzieję, że podoba się wam również muzyka w zwiastunie i wierzę, że systematycznie „zaprzyjaźniacie się” z nowymi rekrutami na naszych kosmicznych mapach.

Wprowadziliśmy ostatnio także udoskonalony system aukcji. Dzięki tej aktualizacji można składać oferty na dużo więcej cennych i dotąd ekskluzywnych przedmiotów. Chociaż sporo graczy niechętnie przyjęło fakt, że dostępne wcześniej wyłącznie za uridium przedmioty są teraz do kupienia za kredyty, w przeważającej części otrzymanych przez nas w trakcie betatestów opinii uważacie, że dzięki temu gra stała się lepsza. Zmiana stwarza większą rywalizację i powoduje, że na dłuższą metę gra staje się bardziej zbalansowana. Już nie mogę się doczekać, aż dostaniecie w swoje ręce potężne statki i sprzęt i wyruszycie do akcji.

Mam również nadzieję, że podoba się wam wątek fabularny, który obejmuje teraz aż 20 poziomów. A tak na marginesie, nie zapomnijcie ukończyć starych misji pozostających wciąż w grze, ponieważ z uwagi na wprowadzenie systemu nowych misji starsze zostaną usunięte do końca marca.

W momencie gdy to piszę, kończymy prace nad listą kontaktów, o której wspominałem poprzednio. Już wkrótce prawdopodobnie poprosimy was o pomoc w testowaniu tej funkcji oraz wszelkie opinie na jej temat. Aby dać wam kolejny powód do korzystania z niej, aktualizujemy nagrody zdobywane przez graczy za werbowanie i sprawowanie mentorskiej opieki nad nowymi pilotami w grze. Już teraz mogę wam powiedzieć, że za zaproszenie nowych rekrutów i przekonanie ich do pozostania w grze DarkOrbit Reloaded będzie można otrzymać doskonały sprzęt oraz designy.

A na koniec małe ostrzeżenie. Upewnijcie się, że potraficie odróżnić przyjaciela od wroga, ponieważ wiosna może przynieść zarówno światło i życie, jak i wojnę…

Z poważaniem,
    RickDekard

Toudi lubi to.