Nowe misje

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SiLLaSiR, 22 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SiLLaSiR

SiLLaSiR User

Witam czy znajduję się gdzieś spis wszystkich nowych misji od 22Lvl w języku PL. Nie powiem nagrody 350urk lub 1mln białki zachęcają :D

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Nie ma takiego spisu.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

3. walek11134

walek11134 User

xD
    To ja może rozjaśnię temat..

Misje pojawią się jutro. Aby mieć dostęp do tych 100 misji, musisz najpierw ukończyć misję 22 poziomu na zestrzelenie 17500 saboteurów. Jeśli ukończysz pierwsze 30 misji, otrzymasz design Cyborg Infinite:

Ukończenie wszystkich 100 misji zapewni ci designy UEF do statków Cyborg i Hammerclaw:

Polecam korzystać z niemieckiego forum, bo polska ekipa niestety nie radzi sobie z informowaniem graczy...

ﺍREA lubi to.
  4. BA_Matroz

BA_Matroz User

A ja radzę dokładniej przeglądać tematy - ogłoszenie zostało wrzucone zanim wrzuciłeś tutaj screeny ;) https://board-pl.darkorbit.com//threads/100-nowych-misji.110415/#post-973907

Również informuje, że ogłoszenia są dodawane tak szybko jak to możliwe - są wakacje i nie każdy ma czas być cały czas przy komputerze będąc na urlopie czy w pracy.

Pozdrawiam
    BA_Matroz

Legenda i MOD_MIKUS lubią to.
  5. walek11134

walek11134 User

Temat na niemieckim forum pojawił się 10h temu. Może to i nic, ale informacje odnośnie edycji wrót specjalnych pojawiają się przeważnie w sobotę rano (???) kiedy znajdzie się może spora liczba osób robiących wrota w nocy. I co? Nie mają pojęcia o nagrodach. Na niemieckim forum dla porównania informacja pojawia się w piątek wieczorem.

Już nie chce mi się sprawdzać kto ten temat wrzucił do FAQ (?), ale informacja że coś się kiedyś stanie, np wspomniano że dziś pojawią się misje (gdzie nawet tu jest kłamstwo bo będą jutro) to jest ogłoszenie...

Ten post to offtop, nie wiem czy usuniesz go czy nie, ale weź sobie to do serca. :D Pozdrawiam.

6. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Nie interesuje nas niemieckie forum, tylko polskie.
    Otrzymałeś odpowiedź post wyżej, więc dalsza dyskusja jest zbędna, a temacik zamykam.
    Równiez pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.