Nowe rzeczy do aukcji

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika C.K.M, 9 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. C.K.M

C.K.M User

Witam wszystkich
    Mam trzy (może głupie) propozycje dodania do aukcji nowych rzeczy mianowicie
    - formacje dronów (te za uri)
    - pet'a
    - klucz do zielonej skrzyni (skoro jest CDD to czemu nie klucze ?)

Może to dziwne ale pomyślałem że podzielę się myślą bo czemu nie :)

CocaColaCompany i Nafai lubią to.
  2. Witaj. Propozycja jak propozycja...napiszę Ci Dobry Człowieku z czym się jestem w stanie zgodzić bo sam się zastanawiam dlaczego nie...

1. Formacja dronów - na nie. Powód...za dużo wysiłku kosztuje nabicie uri na nie a kredyty wiekszość graczy bierze ze SKY-a. Ceny szły by w dziesiątki...miliardów.

2. Pet. A może sobie być bo sam sie dziwie co w nim takiego luksusowego że nie możnaby go na aukcje wstawić.

3. Klucze na tak...Są setki innych przedmiotów które TRZEBA kupić za uri a klucze nie dają Ci gwarancji że z tego 1500 uri dostaniesz coś sensownego.

Przy okazji...dołożyłbym do tego halę hangarową. Czemu...odpowiedz z punktu 2.

Nafai lubi to.

3. Formacje na aukcji - jak najbardziej ZA - z wyjątkiem tych nowych.
    Co do reszty - raczej na TAK.

4. A co za różnica czy nowe czy stare? Tyle samo wysiłku kosztuję nabicie uri na nie...i tak poprostu najnormalniej w świecie każdy kto chce latać z formacją (która dość znacznie podwyższa osiągi statku i co za tym idzie gracza) musi włożyć trochę wysiłku. Przykład...Chcesz latac na polowania --->klepiesz uri dotad dopóki nie uzbierasz na tą formację Ćmy (przykład). Dalej na nie bo nie czuję się przekonany.

Nafai lubi to.
  5. -gustaf-

-gustaf- User

Dlaczego pet mialby byc za kredyty , ktos chce zbierac uri to niech zainwestuje wpierw troche urki.Podobnie wypowiadasz sie o formacjach.Zazwyczaj sredni gracze maja juz niezly poziom peta wiec cena jego nie bylaby wygorowana a co za tym idzie byle slabszy gracz moglby trafic go za bardzo niska cene i fru na boxy a na nich i tak jest czasem takie zaludnienie ze nie ma jak zbierac.Nie wspomne juz o tych co maja sprytne myszki.Jak wspomnialem , placisz urke , masz peta i zatabiasz wtedy urke.

6. Dlatego że nie jestem PIES OGRODNIKA. Ja peta kupiłem za uri...i służy mi jedynie do sprzedaży surek i tylko po to go kupiłem. Nie widzę przeciwwskazań żeby młodzi nie mogli miec go za kredyty. O formacjach wypowiadam się...nigdy za kredyty więc "o Co Ci Stefan chodzi"?

Więc teraz Ty mi powiedz czemu chcesz być "pies ogrodnika"?

Nafai lubi to.
  7. C.K.M

C.K.M User

Dobra ale teraz co dalej z tym? To znaczy to idzie do jakieś komisji bigpoint czy co???

8. Dokładnie nic. Zakładamy że ktoś "wyższy rangą" to przeczyta, będzie miał "dzień litości dla zwierząt", dojdzie do wniosku że może by i to wprowadzić...Techniczni sie tym zajmą i kiedyś wprowadzą. Ot cała filozofija. ;)

Nafai lubi to.
  9. -gustaf-

-gustaf- User

Pelno cie w kazdym temacie , lubisz sie czepiac i za kazdym razem musi byc twoje na wierzchu.Nie pisz mi rowniez o argumentach bo moze ich nie mam.Nie interesuje mnie do czego ktos kupuje peta.Nie widze potrzebty bronienia mlodyh bo duza wiekszosc twierdzi i sam to widze ze i tak maja zbyt dobrze.Po co ma latac taki uzywajacy tej sprytnej myszki z petem " za darmo" ktory gra dopiero miesiac czasu.Skoro pet za kredki to niech zrobia mechanizmy i protokoly i wszyscy beda szczesliwi.

10. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

klucze na tak, ale formacje i pet? Raczej nie. Musi być chociaż kilka elitarnych przedmiotów za uri, bez możliwości wylicytowania. Bo po miesiącu/dwóch każdy gracz w pierwszy dzień będzie posiadał peta, bo na aukcji będzie kosztował kilkaset tysięcy kredek. To tak, jakby dodać na aukcje lf4 - kto wtedy kupował by klucze? NIKT! To samo z formacjami - dają spore bonusy w grze i potrafią zmienić los nie jednej walki. Żeby ją zdobyć wg. mnie powinno włożyć się w to sporo pracy, a nie 20 minut na kubikach i za 2 miliony ją wylicytować, bo po miesiącu takie właśnie byłyby ceny

Gazawilk lubi to.
  11. Tak jak mój kolega. Jestem na tak

12. jestem tylko na tak za kluczami, gdyz pet daje bardzo duzo i wypadaloby sie o niego troche bardziej potrudzic niz np wyplata z klanu

13. -gustaf-

-gustaf- User

I tak trzymac nie ma nic za darmo ...

14. Jestem nwza tak z kluczami, choć te 3 czy 5 kluczy na aukcji to i tak udogodnienie dla porządnych fullek, bo mają kredytów pełno to słabsi do kluczy nie dojdą nawet o 5 rano

15. No widzisz...a ja za Tobą nie tęsknię. Przy okazji...wycieczki personalne zachowaj dla innych, mnie one koło droników latają. <Tu miał być uśmiech ale ale nie jestem w humorze.>
    A dzięki...czasem se klepnę sensowna bzdurę. :)

16. Czempion

Czempion User

Jestem za, ale wszystkie te propozycje wstawiłbym na dzienną licytacje.

17. Mi pecik na aukcjach pasuje, nie wiem jak reszta co go już ma :D.
    Klucze do zielonej skrzynki dla lepszych graczy i tak w miarę wypadają - zety, misje dziennie i się trochę uzbiera, a z tego na jakiś czas wypadnie ta 1/2 lf4 (heh i są czasem te pechowcy jak tu czytam :D).

Formacje mnie tam nie interesują - jak będą to ok, jak nie to tam różnicy nie robi :D.

18. Etylowy

Etylowy User

Pet nie formacje nie klucze nie ;d
    PET - kiedyś dałem też pomysł żeby go dać na aukcję i mi powiedzieli że zły pomysł bo za dużo korzyści i to prawda każdy flax by mógł coś nim robić bo mechanizmy nie są aż tak drogie jak PET.

Formacje - Nie za bardzo widzę przeszkody by je wprowadzić na aukcję największą jest że dużo graczy jest bez formacji i BP by też mogło na tym stracić bo niektórzy jeszcze mogą kupić urkę po formację jeśli się zbierać nie chce.

Klucze - Po co ? są wrota zeta które się dość łatwo składa i dostajemy 25 kluczy jak się przyfarci to dostaniemy coś,zanim ludzie zrobią full havoka to za klucze z zet wyciągną parę LF4 lub dizajnów ;d PS: Zanim ja zrobiłem dostałem 4-5 LF4 solace i diminisher :D

19. Twoich "Dizajnów" też (wg. zapowiedzi BP) miało NIGDY nie być na aukcji a jednak są. A wrót zeta nie robi się dla kluczyków tylko dla innych gadżetów.

Ostatnie edytowanie: 14 lipca 2015
  20. Etylowy

Etylowy User

Ale przy okazji kluczyki wypadają :D
    Tylko że dodali na tygodniówkę a nie na dzienną jak tu piszą, chociaż że tyle ludzi wygrywa w miesiąc te 3 statki z dziennej to tego nie widać wcale :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.