Nowe surowce w sklepie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SuSzAk, 27 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SuSzAk

SuSzAk User

witam wczoraj pojawiło się info, że od dziś mają być nowe surowce w sklepie.
    Czy ktoś z was znalazł je może gdzieś bo przeszukałem chyba cały i nic :/

2. Nigdzie ich nie ma a powinny juz być ot cały BP :mad:

3. MOD wie coś na ten temat?

4. Sklep> Dodatki
    Ale cena jest śmieszna, prismatium, którego mam 1200, a i tak mi się walało po mapie kosztuje 2000 uri, gdzie wypada z każdej dk, a taki plazmid, który nie chciał wypadać z niczego 375, śmiech na sali

SuSzAk i jklp31 lubią to.
  5. jklp31

jklp31 User

Zgadzam się z moim przedmówcom. Kilka dni temu miałem rozmowę z moim kolego na temat tego jak BP chce zarobić na tym ewencie. Na początku myślałem, że on chce zachęcić graczy do gry, a teraz już wiem w jaki sposób. On chce wyciągnąć od nas urkę na zakup surowców po astronomicznych cenach. Jak mój kolega określił za urkę jaką trzeba wydać na surowce do surgeona to on za tą urkę by kupił ten dres i jeszcze na pusata by wystarczyło.

6. SuSzAk

SuSzAk User

No tak kupując całego za urke jest to mało opłacalne, ale ja zbierałem surki przez tydzień miałem 150plazmidu i 1800złomu i surgeon wyszedł mnie niecałe 280k urki, mogłem jeszcze zbierać, albo czekać do końca eventu bo pewnie będzie przecena, ale kupiłem bo jestem mało cierpliwy, a latania po pierwszej gali miałem dość ;)

7. jklp31

jklp31 User

NO niestety ja nie mogę się pochwalić taką ilością surowców bo miałem mało czasu, bo zajęcia od 8-8 na uczelni i lipa:(. dla mnie to jest całkowicie nie opłacalne nawet tyle urki.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.