Nowości na najbliższe święta

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czempion, 8 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czempion

Czempion User

No tak, jeśli wgl będzie :D Raczej wątpie, by ktokolwiek z BP na to spojrzał :p

2. No niestety :(
    ale pomysły bardzo fajne :D

3. Jak dotąd najlepsze pomysły na zmiany! Osłonki dobre, ammo też i designy niezłe ;)
    A jeszcze misje na nowe klucze to już wogóle super, bo nawet codziennych misji na zwykle klucze to mało jest

4. Zientula

Zientula User

Po pierwsze ochrzanię za dresy. Dyskryminacja VRU poziom ekspert. Wszystko niebieskie a ja eiców biję najwięcej. Wystarczy że w dronach i pecie jesteśmy dyskryminowani. :(

Nowa osłona dobra by była do aegisa i cytki bo z hp niema tam problemu a i tak zjedzie się im pierw osłony a dopiero potem hp.
    Jeszcze moduł do bazy na lepszy pochłaniacz i będzie ekstra. ;)

Skrzynie świąteczne to fajny pomysł ale można po prostu dawać zielone klucze za misje świąteczne i santa boty.

Formacja śnieżki taka sobie. Nie przydatne zbyt i mało interesujące.

I tak w ogóle pet kosztuje 50 k uri więc po co kupić gorszego za tą samą cenę? o_O

A wrota nie wiem jakie będą ale mi odpowiada dostanie hadesa albo kappy.

5. Czempion

Czempion User

Nie myślałem pod tym względem. Chociaż nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, kolory miały być świąteczne. A poza tym sam jestem w VRU więc...
    Co do PETA, może byłaby darmowa hala dla niego
    A czy gorszy od zwykłego, no zależy dla kogo, ma plusy i minusy
    A śnieżkę trzeba umieć wykorzystywać ;)
    DCR i można uzyskać najwyższe hity w grze

PS: Jak teraz są te specjalne rakiety, to tym bardziej się przyda :D

Ostatnie edytowanie: 12 grudnia 2014
  6. Brak aktywności tematu więc zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.