Nowy Event? Beznadzieja? O co kaman?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika RYCHU^Z^PL2, 27 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ragogn

Ragogn User

Ci z BugPointu to juz przechodza sami siebie. Dosc ze nie mozna dronow wylevelowac, to nie moge zrobic misji na vegi bo mi nie zalicza veg???Chce jak najszybcej wbic 21 lvl mam końcówke misji na vegi i co ja mam zrobic z ta misja?Podobno Niemcy robia jakosciowe rzeczy , widac ta firma jest wyjatkiem.Pozdrawiam

Gabrielos92 lubi to.
  2. jklp31

jklp31 User

Dla mnie jest to porażka, cofnięcie się o krok wstecz. Bardzo mnie to boli że nie mogę sobie ustalić konkretnej kolejności moich statków.

3. Gratulacje Dla BP nie dość że zabrali fajnie wyglądający design razer, to jeszcze totalnie spaprali i utrudnili wybór konkretnych designów i motyw hal który był naprawdę udany a przestał mieć jakiekolwiek znaczenie przez ten update <clap clap> róbcie tak dalej, zresztą nic dziwnego że coraz mniej ludzi w to gra...

4. Tak jak wcześniej ludzie piszą to naprawdę twórcy tego update przegieli lekko tak jak ktoś tam wspomniał ze cytka kosztowała 300 tys urki a obecnie 80 tys urki , Aegis 250 tys urki obecnie 80 tys urki hmmmm.... ;/ co to ma byc wgl Ci co kupili owe statki za urke dali kase w błoto ale w sumie nie ma co sie użalać nad tym bo to jest wkońcu zysk (kasiora) dla firmy BP zawsze znajda sposób żeby zarobić norma no ale bez przesady ludzie pakuja kase (nie wszyscy) i co z tego maja ??? ciagle coś nie tak wieczne problemy z gra kurde no chciał bym zobaczyc jak wyglada dzien pracy tych wyszystkich ludzi co siedza i niby naprawiaja gre ;) zapewne wyglada to tak ze " jeden robi reszta patrzy " ;D ale w sumie nie ma co tu pisac bo to i tak nic nie da dziekuje dowidzenia ...

5. *KLANIO*

*KLANIO* User

poza tym może ktos z szanownej adm powie kiedy zostaną naprawione błędy z poprzedniego eventu + te nowe skok +zaloguj na mape ;) wysyp skrzynek też z zapłonem wstecznym
    bieda

Ostatnie edytowanie: 28 maja 2016
  6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Proszę spróbować wyczyścić przeglądarkę(cookies, pamięć podręczna itd.). Opis jak to zrobić na różnych przeglądarkach można znaleźć w mojej sygnaturze pod tym postem.
    Nie posiadamy dokładnych wytycznych na ten temat. Możemy jedynie śledzić oficjalne ogłoszenia + ew. zagraniczne fora DarkOrbit.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

7. Czyli event jak zawsze :D - jeden event lub aktualizacja - tysiąc błędów i problemów :p można się przyzwyczaić xD

8. A na dodatek jeszcze nie dali nagrody z alienków które biło się w hadesie mowa o lordiakum i kryskach. Przeszło już dwa tygodnie, śmiech na sali

9. Joshi537

Joshi537 User

wyczyszczona i flash zaktualizowany i dalej ładowanie w nieskonczonosc...

10. Nie tylko u CB, chciałem po dwóch tygodniach nie grania w DO zobaczyć co to dodali ale oczywiście nie działa:)

11. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Jaka przeglądarka i jej wersja? Flash aktualny? Osobiście kiedyś miałem problemy z grą, bo nie aktualizowałem przeglądarki przez ponad rok.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

12. Ragogn

Ragogn User

A co z misjami na vegi?Jak mi np.Pusata do misji nie zalicza?(iinnych veg nie sprawdzalem)

13. Joshi537

Joshi537 User

Mozilla Firefox 46.0.1 najnowsza wersja, flash aktualny. próbowałem równiez na Maxthonie, operze oraz chromie i na wszystkich ładuje sie w nieskonczonosc.

14. A ja chciałbym się dowiedzieć w czym ustępuje ten nowy hangar ze starym.Jak narazie nie widzę żadnych plusów tego nowego hangaru.

15. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Jaki antywirus?

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

16. -gustaf-

-gustaf- User

CO to jest KAMAN ? bo nie nadarzam ze slownikiem

17. Nie tylko, ze za 80k uri to jeszcze po wybraniu designu, ktory ma sie do cytki mozna cytka latac, gdzie statku sie nie mialo ;)
    A co do hal to zwalili zupelnie bo trzeba ciagle przekladac wyposazenie nawet jak sie chce dresik zmienic... zenua

18. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

nie musisz przekładki robić, tylko se w statku (dresie) poukładaj co ci trzeba, a potem zaznacz słoneczko przy nim i masz go już dostępnego w hali, którą automatycznie przywraca do pasku wyboru
    pozdr

19. Tyle że ta opcja omija Surgeona i chyba Pusata bo na tych statkach nie da się przenieść wyposażenia z innego designu Goliath i Vengenance.

20. foryou

foryou User

Ostatnio pewnie zauważyliście co się stało w darkorbit ?? designy do designów ??.... co to ma znaczyć ? nudzi im się ? taki żart? ... zapewne nie ... ale módlmy się żeby nim był ostatnio jak wszedłem na darkorbit to aż ich mi było żal gram 6 lat w tą grę a jedna ich zmiana ....i przestaję w nią grać bo mnie denerwuje ciągłe zmienianie statku by latać inaczej ..bez sensu ! ....
    Myślę że darkorbit upada !I w ostatnich chwilach wprowadza projekty które by nie wprowadziły i chce zarobić jak najwięcej ! lub dobrali jakiś nie ten teges adminów :D moim zdaniem to zrąbali i myślę że wy też tak myślicię !​

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.