Nowy gracz

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika EndikSW, 12 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. EndikSW

EndikSW User

Witam,
    myślicie, że warto wrócić do gry po kilku latach? Jest z kim grać? Jeśli warto wrócić to jaki serwer mi polecacie(zależy mi aby był jak najbardziej aktywny)? Dzięki

2. Tak jak najbardziej. Dobre konto samemu możesz zrobić ok. 5, 6 miesięcy. Z pomocą kolegów nawet w 3 miechy. Oczywiście wydajać trochę pieniążków bo przecież to gra PayToWin. Ale potem to już nudy : wbijanie rankingu, ganianie uciekających ludzi którzy nie potrafią się bić, patrzenie na czat jak wszyscy płaczą i się obrażają nawzajem itd. Ale serio opłaca się grac im więcej ludzi tym lepiej. Pozdrawiam ;D

3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Co do aktywności na serwerach- aktualnie odbywają się łączenia serwerów. Tak więc wskazanie teraz, że dany serwer jest niepolecany może okazać się wkrótce błędne.

Resztę pozostawiam innym graczom, niech wyrażają swoje opinie.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

4. =Aspazja=

=Aspazja= User

Przygotuj się na totalny Armageddon.
    O ile 3-4-5 lat temu była jakaś szansa uciec wrogiemu graczowi z mapy,dolecieć do TP i przeskoczyć,to obecnie nawet będąc w pobliżu -najczęściej nie zdążysz,hity po 250-300 k.
    Co do opinii gracza protegowanyjas ,że D.O jest grą Pay to Win : tylko słabi gracze tak uważają,ja zainwestowałam naprawdę dużo realnej kasy,ale wcale dzięki temu nie stałam się niezniszczalna . Pisałam już o tym;to nie wyposażenie decyduje o zwycięstwie a umiejętności,spryt i osobiste predyspozycje. Jedni lubią PvP ,inni PvE(jak ja,bo nie umiem i nie chcę walczyć)

5. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Szanowny Graczu,

Zawsze warto wrócić i spróbować swoich sił :) jednak na przestrzeni ostatnich lat dużo się w grze zmieniło i na początku może być Ci ciężko wszystko ogarnąć. Grać zawsze jest z kim, tylko musiałbyś znaleźć aktywny klan :D co do serwera ciężko powiedzieć, bo tak jak wspomniał @MOD_ORZEŁ odbywa się łączenie serwerów :)

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Ostatnie edytowanie: 13 czerwca 2018
  6. EndikSW

EndikSW User

Ok dzięki wielkie, w takim razie wracam.

Uzbieralem już 8 irkow i zbieram nadal na lf3, bo2. Czy warto kupić peta za uri czy poczekać na nagrody z kalendarza bo widzę, że można go zmontować? A co do uri to na co mogę przeznaczyć i czy warto mieć aegisa do wrót czy lepiej golcem robić?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 czerwca 2018
  7. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

Na przyszłość proszę pamiętać, że na Naszym forum nie wolno pisać postów pod postem tylko używamy w tym celu opcji "Edytuj". Jeśli chodzi o Twoje zapytanie proszę rozejszyj się w poniższych tematach, może znajdziesz coś podobnego, a jak nie to tam napisz zapytanie.

Linki do tematów:
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/w-co-dalej-inwestowac-pisz-tutaj.2919/
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/co-kupic-za-xyz-uridium-pisz-tutaj.2922/

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

8. MOD_MIKUS

Szanowny graczu,

Aegisem wrota będziesz robił wolniej, jednak bezpieczniej ;) co do peta - lepiej poczekać kilka kilkanaście dni i mieć go za darmo :D wydaje mi się, że dobrym kierunkiem na przeznaczanie uridium byłyby wrota zeta (składane w weekend najlepiej z rabatem i premium). Z tych wrót kończąc je w niedzielę masz każdorazowo 100 CDD i 50 kluczy, dzięki którym otwierasz złote boxy pirackie (najlepiej złote) :D jednak tak jak wspomniał mój przedmówca @MOD_ŻBIK w celu szukania dalszej drogi rozwoju rozejrzyj się w powyższych tematach ;)

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Ostatnie edytowanie: 14 czerwca 2018
  9. EndikSW

EndikSW User

Dzięki :)))

MOD_MIKUS lubi to.
  10. pl12356

pl12356 User

Nie do konca z toba sie zgodze.Masz racje ze doswiadczenie w grze i umiejetnosci sa bardzo wazne ale nawet najlepsze umiejetnosci ci nie pomoga jesli grasz na sprzecie z czasow panowania Pierwszego PIS-u z laczem o predkosci emerytowanego zolwia.Przy takich strzalach(250k) nawet najlepszy refleks nie pomoze.

11. =Aspazja=

=Aspazja= User

Od kilku lat gram na spersonalizowanym PC.
    -system Win7 64 bit
    -motherboard ASUS P8Z68-V
    -procek Intel Core i5 3570 @3.4 GHz
    -RAM 8 Gb (4x2Gb Nanya Elixir)
    -grafika:NVIDIA GeForce GTX1060 6Gb (EVGA)
    -twardziel:Kingstone 120 Gb SSD (system)+ Seagate 1 Tb(storage)
    Na max ustawieniach D.O.B zawsze mam 60 fps.
    Ważne jest też połączenie z Netem tzn.dostawca - u mnie Virgin Media przewodowe , mam 250 Mbps upload /24 Mbps download
    Na dzień dzisiejszy posiadam:
    Hellstorm 2 - 16 lvl (3 szt.)
    3 Hyperplasmoidy
    3 Magmadrille
    2 Paritydrille
    2 niestabilne LF4
    16 LF4 na 16 lvlu
    2 LF4 na 14 lvlu
    8 LF4 na 3 lvlu
    PET 15 lvl odblokowane wszystkie sloty na broń i osłony,wszystkie 10 dronów na max lvlu,20 szt osłon B-02 na 16 lvlu,kilka na 14

Ostatnie edytowanie: 17 czerwca 2018
  12. EndikSW

EndikSW User

Takie pytanko szybkie, opłaca się otwierać teraz zielone skrzynki jak jest to x3 na lf4 czy czekać na złote? Pozdrawiam

13. MOD_MIKUS

Drogi graczu,
    Mimo wszystko czekał bym na złote skrzynki, możesz w nich trafić części do dronów Apis, Zeus oraz lasery LF4. Pamiętaj jednak, że to tylko aluzja, decyzja należy do Ciebie.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

14. EndikSW

EndikSW User

Ok a pojawianie się złotych skrzynek jest losowe czy w jakiś określony dzień?

15. MOD_MIKUS

Drogi graczu,
    Możesz w bardzo łatwy sposób sprawdzić kiedy będą złote skrzynie. Wchodząc na forum masz również zakładkę kalendarz, w której możesz sprawdzić kiedy będzie np event na złote skrzynie pirackie.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

16. EndikSW

EndikSW User

Warto zainwestować w formacje ćma do robienia wrót/ bicia alienow?

Ostatnie edytowanie: 18 czerwca 2018
  17. Szkoleniowa jest moim zdaniem najbardziej uniwersalna. Ćma jest dobra na wrota i PvP, ale to sytuacyjna formacja.

18. MOD_MIKUS

Szanowny graczu,
    Jeśli chodzi o robienie wrót to inwestycja w ćme jest bardzo dobrym wyborem. Szczególnie do wrót zeta, jednak na bicie alienów formacja szkoleniowa wydaje się być lepszym wyborem.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

19. EndikSW

EndikSW User

Dzięki, kupiłem szkoleniową oraz serce, aktualnie latam aegisem elite. Czy warto montować sentiela czy lepiej już zbierać na tego cyborga?

20. MOD_MIKUS

Drogi graczu,
    Wszystko zależy od wyposażenia jakie posiadasz i co zamierzasz robić. Sentinel to statek typowo pod walki PvP, ale jeśli nie masz zbyt wielu laserów LF4 to lepszym wyjściem będzie spectrum ponieważ jego umiejętność zwiększa Twoje szanse na ucieczkę podczas ataku kogoś z obcej firmy lub z wojny. Cyborg z kolei to bardzo wszechstronny statek, nadaje się wyśmienicie do bicia alienów i zdaje egzamin podczas walk PvP.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.