nowy system antybot

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika elitka114, 24 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. elitka114

elitka114 User

Dlaczego na forum nic nie pisze o tym nowym systemie anty botowym na skrzynki? Wprowadzone zostaly zmiany dotyczacze zbierania boxow . Im wiecej zbieramy boxow tym dostajemy miej z boxow np. zbieramy
    1h -10k uri
    2h-7k uri
    3h-6k uri
    ...itp
    az zbieramy 8 h i dstajemy 1k uri na godzine
    Mi sie zdaje ,ze troche podrasowano ten stary system antybtowy i teraz w okolicach 2 dni wprowadzono nowy . Zieralem skrzynki recznie bo bardziej sie oplacalo niz bicie kubikow na pl3 mmo . Dlatego niech jakis mod sie wypowie czy te zmiany sa tylko moimi przypuszczeniami.

Ostatnie edytowanie: 24 lipca 2015
  2. Szczerze to miałem dokładnie tak samo. Przez 1h uri leciało dużo ale chwilę potem przestało i praktycznie nic nie leciało.

3. elitka114

elitka114 User

To jest nowy system antybotowy . Tylko dlaczego nie ma nic oficjalnego na ten temat...

4. Nic na forum nie jest napisane, ponieważ oficjalna wersja brzmi: system został wyłączony dawno temu. Czy taka jest prawda nie wiemy, to wie tylko Bigpoint. Nie będziemy podawać informacji wyssanych z palca przez graczy tylko dlatego że Oni taką twierdzą, nawet jeśli mają rację to my nie możemy podawać informacji które nie pochodzą od Bigpointu.

Jeżeli natomiast chodzi o zbieranie boxów, jakoś trudno mi wyobrazić sobie gracza zbierającego skrzynki przez te 8 godzin, chyba że to jakiś człowiek robot który nie czuje zmęczenia/znudzenia więc może zbierać do końca świata, a nawet dłużej:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 lipca 2015
  5. JHM076

JHM076 User

Nie wystarczy się przelogować żeby zresetowacć ten system ? O ile on jest .Aha autopilot się sam nie przeloguje co

6. elitka114

elitka114 User

przeloguje sie ale nawet po tym zbiera tak samo

7. =Aspazja=

=Aspazja= User

Potrafię wbić na mapę kilka razy dziennie i w czapie zbierać boxy po 1-2 godz. z półgodzinną przerwą na odpoczynek.Jestem cierpliwa i uparta.
    Fakt,widzę często boty zbierające skrzynki,przeważnie tak około 1-3 w nocy.Łatwo to poznać po trasie,którą taki ''pracuś'' pomyka.

8. U mnie było na odwrót :D pierwszą godzinę mało co leciało, a potem sypało, ale i tak trudno zbierać, bo lata trochę botów z petami na niewidce i łapią większość.

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.