Pomoc techniczna NPC Demon drone

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika JHM076, 19 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JHM076

JHM076 User

Możecie powiedziec gdzie gdzie go znajde ?Pytam tu bo chat mi nie działa przez 7 dni :)

2. Zumir

Zumir User

wrota eventowe

3. JHM076

JHM076 User

Ok a ile jest ich w tych wrotach ? I są tylko raz do przejścia? Gdyż mam ograniczoną ilosc slotów przez normalne misje

4. Zumir

Zumir User

14 razy można je przejść, czy 15 ;p

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Wszystko jest w FAQ :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

6. czesio1590

czesio1590 User

dobra a jak z falami??
    1. to lordakie, boss lordakie i uber lordakie, a dalej co??

7. Potem albo gadaj z innymi na czacie albo się przekonasz :rolleyes:...
    A tak naprawdę jedynie co wiem to, że na 40 fali masz z 40 ubersibów :D

8. czesio1590

czesio1590 User

mam bana na czat wiec się nie pogada, i pytanie wyczytałem takei coś
    Na każdej mapie (z wyjątkiem pierwszej) można znaleźć skrzynkę zawierającą jeden z nowych designów dronów. Za ukończenie ostatniej mapy gracze otrzymają skrzynkę zawierającą niezwykły design drona Demon.
    czyli że co mam latać po mapie i szukać skrzynki?? a moze dostanęgdzieś pod portalem po rozbiciu kilku fal i pojawieniu sięwrót( tych 2 jednych kontynujacych wrota, 2 wyjściowych?

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Po każdej fali wyskakuje Ci "Demon" ubijasz go i z niego masz skrzyneczkę :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

10. slipwar

slipwar User

pojawi sie dron którego musisz ubić i on zostawi skrzynke cargo i tam jest design

11. W FAQie jest napisane, że tylko z ostatniej mapy wypada Demon. Jest to nieprawdą gdyż mi wypadł już w czasie 3 fali :)

12. Goro^^

Goro^^ User

Dokladnie, ale myślę, ze to bp coś pokręciło, bo wypadają czerwone a ich wgl nie miało być ( tylko płatności)

13. Kolega trochę się rozpisał...
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/wrota.100714/#post-861411
    A tu link:

14. Goro^^

Goro^^ User

Na szczęście mod pisał, ze te 30 udk są osłabione :)

15. SλώczγK

SλώczγK User

ja nawet tego nie robie bez kamyka i sepromu z 12h bicia :D

16. No ale znowuż te 30 Lordakii na mapie 8 ma po 300 tyś Hp i biją dużo więcej, reszta alienów z tej mapy jest już normalna:confused:.
    Niespodzianka to jeden dron Demon oraz bardzo mocny Streuner który nie bije :rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

17. Nic Ci na to nie poradzę... Mam informacje to podaje :p.
    No chyba, że... Sam bym z chęcią coś dodał, ale jeszcze wrót nie robiłem, bo brakuje mi na to chwilę czasu i chęci.

18. FrEj[Дς]

FrEj[Дς] User

troche przesada z tymi alienkami...sporo tego

19. Woooow, nie doczytalem że jest 30 :/
    Dla mnie 3 to masakra a tyle nie.do wykonania

Mam do MODka pytanie, jak się nie przejdzie ich (nie.wiem jaki czas na to jest) to od nowa się zaczyna?

20. JHM076

JHM076 User

O ile nie narzekam na grę-co innego z czatem i jego systemem banowania ;)- to z tymi wrotami się popisali...Gracze z lvl takim jak ja 19 mogą sobie ukonczenie ich zobaczyc tylko na YT :( .

~~Angello~~~ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.