Pomoc techniczna NPC Demon drone

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika JHM076, 19 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Też mam 19 i już nie mam ammo (zostało 70k x2 i 6k sabu) ale do boss lordakium doszedłem i mam 2 demony ;)

2. Goro^^

Goro^^ User

Ja mam 19 lvl i jestem na 7 mapce, pewnie bym skończył gdyby nie lagi. Małe alienki padają szybko od kamyka (nawet uberki), a duże trzeba pokręcić. Wyjątkowo nudne było bicie kilku u sibów. Codziennie wyślesz trochę sepka i dasz rade i ze 2 razy zrobić.
    Inna sprawa, że ja mam 4mln sepka, bo w wakacje tylko wysyłałem i 1,5kk RB (demanerowej) co się przydaje, zeby się nie zanudzić. Bez tego też bym spokojnie zrobił tylko chyba umarł bym z nudów :p

~~Angello~~~ lubi to.
  3. I masz pewnie 20+ lf4 ;)
    Ja mecze się z x1 bez sepro i z 10lf4 tylko, hity ledwo 7-8k ale powoli zrobię może do 7 fali :D
    Ale dobrze, że jest 1 raper :D i 2 demonki już :)

4. Goro^^

Goro^^ User

A tu cię zdziwię :p Mam 9 lf4 i 6 havo(5/19:mad: +1) Więc jestem na twoim poziomie + zeus. A ammo zarobiłem dzięki ogarnięciu w łapaniu skrzynek (i nolife przez event z demanerami :p) https://board-pl.darkorbit.com//threads/w-co-dalej-inwestowac-pisz-tutaj.2919/page-70#post-859022
    Też mam 2 :)

5. no co wy tacy slabi ??
    ja z 20 lev i doszedlem do konca :D 85% wrot zrobilem z x1 a reszta z x-2-3 i sabu gdyby nie wodeczka to bym padl z nodow w tych wrotach

6. Goro^^

Goro^^ User

Dokładnie :) Gdyby nie lagi to też bym skończył, nawet bez kamyka, ale jak wbijam na mape to zanim się ruszę to już po mnie :p

adrianixus1 lubi to.
  7. bez kamyka bo szkoda mi realnej kasy na ta gre wolalem wydac na 3 flaszeczki kase i bez lagow (choc na umk mialem lekkie problemy) reszta to pikus. ale i tak przyznac ze BP dalo cos lepszego bardziej wymagajacego niz do tej pory

~~Angello~~~ lubi to.
  8. Nie każdy jest pro ;)
    Jakbym miał kompa na dłużej i dobrego neta to bym nawet te 10h siedział i je skończył, ale niestety kolega pożyczył tylko na 2h i tyle co pisałem to zrobiłem :p

adrianixus1 lubi to.
  9. do pro to mi kolego baaardzo duzo brakuje bo niepakuje w gra kasy :d ale wrota to ja kocham nagminnie trzaskac a do tych to tylko gozalka i dobra muza wspomogly by je skaczyc

10. JHM076

JHM076 User

Jest tak doszedłem do 26 fali ,wiadomo nuda ,wypstrykałem sie z ammo, złapałem dwa designy .Planuje wskoczyc jeszcze raz byzłapac trzeci co jest zaraz ..a potem przerwac misję wrota .Teraz mam pyt czy jak przerwę to wrota zostaną i fala sie zacznie od 1ej czy znikną i pojawią sie za 20godz znowu ?.Jesli tak to jest metoda na w miare łatwe zdobycie przynajmniej 3 designów co 20 godz :)

11. Misja i wrota to 2 różne rzeczy.
    Możesz zrobić wrota bez przyjęcia misji. A co do wrót jeszcze to od nowa tylko gdy padniesz 100 razy (czekasz 20h na następne) lub jak je przejdziesz całe (i tak za 20h masz następne)

12. JHM076

JHM076 User

Dlaczego mówissz że rózne ..? Tzn że co są dwa rodzaje wrót w ten event ??.Przecież w misji jest napisane -przejdz wrota tunnel terror i nagrody itd .Ja mysle że to to samo .Pozniej po 20 godz mozna sobie je przejsc jeszce raz chocby dla relaksu :eek:i designów czyż nie tak?

13. ATB

ATB User

Angello już napisał,musisz je przejść lub paść 100 razy żeby sie odnowiły,jeśli tego nie zrobisz masz cały czas tą sama fale na której ostatnio padłeś.

14. JHM076

JHM076 User

Hmm no to szkoda nie da sie legalnie wykiwać Bp ;)

15. Freedi87

Freedi87 User

Ktoś może wie na której fali ta męczarnia się kończy jestem na 61 mam dość już tego chcę zakończyć rozwaliłem całą amunicje i rakiety na boje

16. BP .Porwało się z motyką na słońce z tymi wrotami masakra

17. Nie. Chodzi o to że możesz je przejść nie biorąc misji, bo misja to tylko zachęta do zrobienia wrót.
    Jeżeli ke przeszedłes (lub padles 100x) to bedziesz miał nowe za 20h, w przeciwnym wypadku robisz dalej od tej fali na której skończyłes

18. JHM076

JHM076 User

Tak własnie wszystko jest zawsze jasne... Gdybym wiedział wziąl bym misje na 2 drony i bym juz to przynajmniej zaliczył

19. Ja to mam już 5 demonów, 3 baty, 2 silvery i 1 riper :D Ale nie robię całych wrót nie chce mi się :)Wolę sobie poczekać 20 godzinek grając w coś innego <--- + poczekać na dostawę sepromu :) i i znów robić od zera ez fale i zbierać darmowe dronki i ammo.

20. slipwar

slipwar User

2x wrota zrobiłem i mam 10 demonów :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.